1/22 anonim válasza:
Szerintem ne adj gyümölcs nevet neki,sokan fogják piszkàlni
2/22 anonim válasza:
Alma. A szaBÓBOglárka nem szerencsés szerintem.
3/22 anonim válasza:
Boglárka nem illik hozzá, az Alma meg a Bodzánál is röhejesebb.
4/22 anonim válasza:
Az Alma nevet ne, tényleg vállalhatatlan. A Boglárka nem passzol a Szabóhoz. Ha növénynevet akarsz, van még bőven pl. Hanga, Kamilla.
5/22 anonim válasza:
Egyik se szerencsés. A szaBÓBOglárka is furcsa, a Szabó Alma meg simán nem passzol egymáshoz, illetve mivel mindkettő köznévi eredetű így random szavaknak tűnik egymás után.
Ha semmi más nem tetszik akkor legyen inkább Alma Boglárka.
6/22 anonim válasza:
Alma illik hozzá sztem. Nekem is nagyon tetszik ez a név, de nem adnám, mert nem szeretné, piszkálnák miatta sztem. Viszont ismerek egy kislányt, akinek ez a második neve és úgy sztem vállalható.
7/22 anonim válasza:
A Szabó Boglárkával nem látok semmi kivetnivalót, de a Szabó Alma az katasztrófa...
8/22 anonim válasza:
Az Alma eredetileg latin szó, jelentese kegyes, tápláló, valószínűsíthetően az alma mater kifejezésből lett önálló név. Magyarországon alapvetően a gyümölcsre asszociál mindenki.
Nekem tetszik, annak ellenére hogy nem szeretem a beszélő neveket. A szomszédasszonyom is Alma amugy - nem Magyarországon élek, itt nem ez q gyümölcs neve.
9/22 anonim válasza:
Az Almát mindenki Annának fogja érteni bemutatkozáskor vagy visszakérdez.
10/22 anonim válasza:
Nem tudom, nekem egyikkel sincs bajom, szerintem bármelyik jó. Magyarországon az Alma ugyan nem feltétlenül szerencsés, nálunk emiatt esett ki, pedig nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!