Szabó vezetéknévhez melyik lánynév illik jobban?
Figyelt kérdés
Laura, Adél, Blanka, Bianka, Regina, Izabella, Rebeka, Alíz2023. máj. 9. 14:30
3/14 harebell válasza:
Igazából ezek közül mindegyik illik, nekem talán a Bianka a legkevésbé, de azzal sincs gond. Nekem a Laura tetszik a legjobban, de bármelyik vállalható.
5/14 anonim válasza:
Csilla. Volt is egy ilyen baratnom meg fiatalabb koromban.
Szabó Csilla...omg! de jo csaj is volt!
6/14 anonim válasza:
Bármelyik. Ízlás szerint válasszatok.
7/14 anonim válasza:
Egyik sem. Egy Sz betűs keresztnév illene mellé. Ezek közül teljesen tök mindegy, melyiket választod.
8/14 Derjaderja válasza:
Hangzásban legjobb hozzá: Laura, Blanka, Regina, Rebeka.
Hangtanilag a Regina vagy a Rebeka a vegyes/magas hangrend miatt.
Ugyanakkor a Blanka vagy a Laura stílusban illik jobban.
A magánhangzosokat meg a "bóbi" miatt a Biankát kizártam.
9/14 anonim válasza:
Őszintén szólva annyira faék egyszerű a Szabó név hogy gyakorlatilag bármi jó hozzá. Talán egy Szabina nem,de a felsoroltak mind jók.illetve mivel elég unalmas a is az,hogy Szabó (semmi bantas ,de tucat,én is Kovács vagyok,kb minden negyedik ember az..) ezért érdemes nem túl hétköznapi nevet választani,se a fentiek mind jók. Nekem személy szerint a Rebeka tetszik a legjobban de ez csak ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!