Van itt olyan akinek bölcső halálban hunyt el a babája? Védőnőt megkérdeztem, ő a 25 éves pályafutása alatt szerencsére még nem találkozott ilyennel.
Megint #7 vagyok. Én azt hittem, beleroppannak teljesen a szülők. Volt egy nagyobb gyerek, ő 4 éves volt akkor. Ahogy meghalt a kicsi, rá nem sokra elkezdte mondani, hogy neki kell másik tesó. Még most is ráz a hideg, ha csak belegondolok. És lett is nekik, tavaly ősszel született a kicsi.
Biztos nagyon nehéz lehet utána egy másik gyerekkel, hogy ne féltsd őt halálra. Vagy hogy ne aggódj minden alvásnál azon, vesz-e levegőt.
Ott akkor is lennie kell valaminek. Egy 2-3 éves gyereknek már van túlélési ösztöne, a teste reagál a külső ingerekre. Valami rejtett testi baj lehet a háttérben.
Ez persze teljesen mindegy ebben a helyzetben...nagyon sajnálom az ilyen traumán átesett szülőket. Hálás vagyok a sorsnak minden egyes nap, hogy mind a négy gyermekem egészséges, rosszcsont Fiú.
Hihetetlen, és nagyon szomorú:( Úgy tudom,hogy a legzesfigyelő használata is leírás szerint fel éves kor,addig javasolják.
Nem értem én,hogy nem vesznek levegőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!