Szerintetek gáz, hogyha a Blankát jobban szeretem a Biankánál?
Csak mert sok helyen látom hogy a Blanka vs Bianka esetében a többség a Biankát szereti, itt a gyk-n is aki Blankát ír, azt lepontozzák.
Pedig nekem vmiért a Blanka név jobban bejön, valószínűleg mert régiesebb név (pl. Teleki Blanka) és szerintem egy picit különlegesebb mint a Bianka.
(Egyébként mindkét nevet szépnek és vállalhatónak tartom, mielőtt valaki félreértene)
Az én lányom Adrienn lett. Nagyon szépen cseng a vezetéknévvel. Ha itt előtte megkérdeztem volna, vállalhatónak írták volna vagy lepontozták volna. Másnak snassz, hétköznapi. Nincs ezzel baj. Szerintem akkor érdemes elgondolkozni, amikor annyira kacifántos a név. Leokádia meg ilyenek, amivel "bünteted" a gyereket. Az se szerencsés ha a vezetéknévvel együtt lesz fura.
Szerintem nagyon jó a Blanka név. Ha neked az jobban tetszik, ne foglalkozz azzal, hogy itt hogyan véleményezik. Mindenkinek más tetszik és ez így van jól.
Engem pl a Biankától a hideg kiráz, ellenben a Balnka nagyon tetszik.
Mondjuk engem nem érdekelne a gyakori kerdések közönségenek véleménye név kérdésben sem.
Melyikkel vagy párkapcsolatban? Csak mert látom, ki lett emelve a kérdés.
Nem baj, ha annak, aki nem a barátnőd, annak a neve tetszik jobban. (jobban mint a barátnődé.) ezzel semmi baj nincsen. Mé' lenne gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!