Szerintetek gáz, hogyha a Blankát jobban szeretem a Biankánál?
Figyelt kérdés
Csak mert sok helyen látom hogy a Blanka vs Bianka esetében a többség a Biankát szereti, itt a gyk-n is aki Blankát ír, azt lepontozzák.
Pedig nekem vmiért a Blanka név jobban bejön, valószínűleg mert régiesebb név (pl. Teleki Blanka) és szerintem egy picit különlegesebb mint a Bianka.
(Egyébként mindkét nevet szépnek és vállalhatónak tartom, mielőtt valaki félreértene)
2023. máj. 19. 07:31
1/17 anonim válasza:
Jahhhjj
Itt kb 2/3-nak nem tetszik az Adél
Nekem mégis Adél lesz a lányom.
Vagy 80%-nak a Szofi sem ( nekem sem) mégis van rengeteg..
2/17 anonim válasza:
Dehogy gáz! Mondom ezt úgy, hogy pont Biankának hívják a kislányom. (Sosem pontoztam le a blankás válaszokat. Nem is értem néha, hogy valaki mi alapján pontoz...)
3/17 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Teljesen vállalható név mind a kettő, egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik tetszik jobban.
4/17 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik a Blanka.
5/17 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nem vagyunk egyformák, vkinek ez teszik, vkinek az. Nekem például egyik sem. Ez van.
6/17 anonim válasza:
Ugyanígy érzek kérdező, és nagyon nem szeretem az Adél nevet. O:)
7/17 anonim válasza:
Nekem a Ráhel/Ráchel név tetszik. Szerintem nincs a világon még egy ember, akinek tetszene. Ja, de, egy biztosan akad.🤭😁
8/17 anonim válasza:
7 vagyok, nem a világon, hanem Magyarországon.
9/17 anonim válasza:
#7 Nekem is tetszik a Ráhel, annek ellenére, hogy nehéz elvonatkoztatni egy bizonyos valakitől.
10/17 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik, de amúgy ne olyan miatt dönts valami mellett hoyg a gyqkorikérdeseken mit mondanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!