Rugalmas munkaidő kevesebb pénzért, vagy rugalmatlan, bent ülős több fizetésért?
Figyelt kérdés
Kisgyermekes szülőként melyiket választanád? Azt, ahol heti több nap home office van és rugalmas a munkaidőd is, vagy kissé több pénzért azt, ahol hétfőtől péntekig az irodában kell ülni 8-4-ig?
Nagyjából 60-70 ezer forint a különbség a két állás között.
2023. máj. 18. 07:51
11/12 anonim válasza:
Ha megengedhetem magamnak a választást, akkor a rugalmast.
12/12 anonim válasza:
Én home office-ból mentem szülni, oda is megyek vissza. Át lettem helyezve másik munkakörbe. Viszont a 2 évvel ezelőtti fizetésemért....
Hát nemis tudom...
Most nagyon nincs választásom mert nyáron nem veszik fel a bölcsibe a gyereket, szeptemberig tuti maradnom kell így. De lehet utána is, amíg oviba nem kerül. Jó mondjuk régen nem volt rossz fizum, de most az infláció miatt azért jócskán esett a vásárlóértéke.
Szerintem később inkább bejárnék több pénzért, de most az elején jó, hogy rugalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!