3hónapos lesz a kislányunk . Mindketten nagyon vàrtuk màr . Nekem az elozo kapcsolatombol van egy 5èves kislány. A szules ota max 3voltunk egyutt a ugy erzem ferjem nem torodik velunk ..ti mit tenetek?
Figyelt kérdés
Mire eljon az ido h egyutt legyunk alszik. Nagyon nem torodik velem. Nekem nincsenek szuleim se senkim peddig elszeretnem hagyni a parom mert ez mar nem èlet,de mindig fenyeget h a kislanyunkat elveszi. Mit tehetnek? Elvagyok keseredve2023. máj. 17. 23:53
11/24 anonim válasza:
Szóval 3 hónapja még minden rendben volt
Próbáltátok megbeszélni? Mármint, beszélni, és nem csak megmondani a másiknak, vagy beszólogatni, hanem komolyan beszélni
Lehet, hogy nem érzi, mennyire bánt ezzel, vagy fáradt és labilis. Az is lehet, hogy te vagy fáradt és labilis, és sokszor félreérted, amit mond, csinál, lehet, teljesen más szándékkal/hangsúllyal mond 1-2 dolgot
Üljetek le beszélni, mert ha 3 hónapja minden rendben volt, akkor ez még nem egy veszett kapcsolat
12/24 anonim válasza:
Ez egy újabb Brazil szappanopera.Te nem vagy amúgy normális!Össze-vissza váltogatod a faszikat,és szülsz a nagyvilágba.Nincs semmid,de egy 5éves gyerek mellé most szültél másnak mégegyet,eltartani nem tudod őket,lakhatásod nincs,de 3 hónapos gyerekkel már mehetnéked van amellől,akivel annyira vártátok a babát,mert viszket a nuni.
13/24 anonim válasza:
A férfi nem szeret, rossz emberrel vállaltál gyereket, mert meggondolatlanul belementél egy kapcsolatba csak azért, mert nincs senkid. Házasok vagytok? Menj el a családsegítőbe, hogy együtt kitaláljátok, milyen lehetőségeid vannak. Egyáltalán milyen végzettséged van, van szakmád? Azt nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán nincsenek barátaid, felnőtt támogatóid, legalább egy volt tanár, nevelő, szociális gondozó. Szerintem várjál 1 éves koráig, az utolsó hónapban nézzél állásokat és bölcsődét, keress egy olyan állást, amiből gyerektartással, családi pótlékkal együtt el tudod tartani magatokat. Az állami gondozásból nem pénz nélkül engednek ki.
14/24 anonim válasza:
Ez egy teljesen átlagos sorsa az állami gondozásból kikerült lányoknak. Gyanítom, a nagyobbat még bőven kiskorúként szülte.
Ezek a lányok folyton kiszökdösnek az intézetből, és mindig az a vége, hogy terhesek az aktuális pasitól, és/vagy az illető futtatja őket, bántalmazza.
16/24 anonim válasza:
13 van már egy 5 éves gyerek is Az állmi gondozásból nem milliókkal engedik ki,és azt már a gyerekkel rég felélte Nincs lakhatása,nincs senkinek,gondolom egy percet nem dolgozott még,végzettsége is max érettségi,de lehet,hogy az sincs.Aki 3 hónapos gyerek mellett már kijelenti,hogy ő már utálja a másikat,meg mehetnéke van,az szerintem jövőre egy másik kandúrba lesz annyira szerelmes,hogy várja a következő picit.Majd lesz is olyan balek,aki eltartja ideig-óráig a kakukkfiókákkal, aztán majd reppen tovább.Van egy bizonyos társadalmi csoport,ahol ez egyáltalán nem különleges dolog.Ahány gyerek,annyi apa,és jó sok gyerek van.
17/24 anonim válasza:
Nem kijelenti, hogy utálja a másikat, hanem a másik utálja őt. Ez egyértelmű. A kérdező szeretné. Nem azért akar lelépni, mert ő nem szereti a férfit, hanem mert a férfi nem szereti őt. Bántalmazó kapcsolat. A cigányellenességedet pedig ne itt éld ki, mert nem ez a kérdés.
18/24 anonim válasza:
Nem vagyok cigányellenes,ingyenélő ellenes vagyok.És nem,ő mondja,hogy az embert már leszarja,nem érdekli,stb.A férje valószínűleg reggeltől estig dolgozik,mert egyedül kell eltartani a a mai világban 4 embert.A kérdezőnek valószínűleg komoly 26000ft jövedelme van,plusz a családi.Jóhogy fáradt az ura.Amúgy se hiszem hogy próbált volna beszélni bármiről,csak nincs szex,úgyhogy ő dobbant.Semmi olyat nem írt,hogy bántaná a férfi,vagy utálná,csak otthon már pihen csak.Nem írta hogy mikor megy el,mikor érkezik,vagy mit dolgozik,de ha az esti rutin után már alszik az ágyban, akkor gondolom este ér haza.Ha minden nap így van, akkor vagy kevesebbet kéne dolgoznia, akkor miből esznek?Vagy türelmesen le kéne ülni beszélni,meg ugye amint lehet dolgozni menni,hogy ne egy ember etessen mindenkit.
19/24 anonim válasza:
A kisgyerekes anya nem ingyenélő! Aki az életképtelen csecsemőt életben tartja, annak az a munkája! Minden kisgyerekes családban csak a férj dolgozik munkahelyen, de az nem azt jelenti, hogy otthon rá se néz a családjára. Nem csak a munka a kötelessége, hanem a család is. Az apa meg fenyegetőzik, tehát bántalmazó.
20/24 anonim válasza:
Szerintem meg az anya fenyegeti,hogy elhagyja,erre az apa mondja,hogy oké menjél,és a gyerek marad,mert az utcára nem viszed. És de,aki egy percet nem dolgozott,nincs gyed ami egy munkabér,az de,ingyenélő.Teljesen biztos vagyok benne,hogy ez a helyzet,mert egy normális mondatot képtelen leírni,jó ha az altalánost sikerült kijárni.Az se igaz,hogy minden kisgyermekes családban csak a férj dolgozik munkahelyen amúgy,de ettől tekintsünk el most,szerinted normális,aki ma a gyesre szül?Legalább a gyerek előtt ne lett volna lusta dolgozni,és akkor kapna legalább valami szabad szemmel is látható összeget.Így már akkor ez szerintem még a kérdező amellett,hogy nem okos,még túl érzékeny a hormonok miatt,és a viccet sem érti,a férjémek meg semmi kedve a házisárkányhoz.Minden sz@ron nem kell megsértődni,és akkor lehet,hogy kapni fog puszit.Szólni kell,hogy gyere segíts fürdetni Juliskát,és ha akkor se jön, akkor lehet megsértődni.Adfig ameddig a gondolataiba nem tud olvasni,viszont a megélhetéshez egyedül dolgozik,addig a havi 1 szex miatt 3 hónapos gyerek mellett ne akarjunk már válni.Eleve 1,5 hónapig nem is lehetett semmi.Bár....tudom,hogy vannak akik ösztönlények,és már másnap,de igazából ha az ajánlást nézzük, akkor picibaba,meg munka mellett is összejött legalább heti 1,de ez volt a kérdés fő pontja,hogy nincs szex,meg nem nézik nőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!