Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet úgy felnevelni egy...

Lehet úgy felnevelni egy lányt hogy leszbikus legyen?

Figyelt kérdés
Vagy ez random? Vagy kicsit befolyásolható?

2023. máj. 16. 16:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%
Minden ember alapvetően biszexuális. A genetikától függ, hogy melyik arányba tolódik el.
2023. máj. 16. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Tekintve, hogy sok meleg ember él hetero életet szülői, társadalmi nyomás/nevelés hatására, így gondolom valami hasonló fordítva is biztos lehetséges. Bár fordított esetben hiányozna a társadalmi nyomás, a szülők elől meg könnyebb elmenekülni. És persze ezeknek az embereknek elég nyomorult az élete, hisz nem lesznek valóban heterok, általában végig csalják a házastársukat. Az ellenségemnek se kívánnék ilyen életet, nem hogy a gyerekemnek.
2023. máj. 17. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

11. Dehogy, eléggé nagy tévedésben élsz.

Amire te gondolsz, az a Kinsey féle skála.

De azt sem lehet mondani hogy minden ember 5 vagy 0. Keress rá, ne írj hülyeségeket. :(

2023. máj. 17. 10:17
 14/18 anonim válasza:
20%
Nagyjabol ezerszer meg lett cáfolva, hogy veleszületett hajlam lenne. Nincs erre semmi bizonyíték, a tudomány állása szerint nagyobb arányban befolyásolja a neveltetés is, mint a genetika. Nem értem miért hazudtok folyton
2023. máj. 18. 23:34
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem ertem, ezek szerint itt mindenki selejt. Vagy felre neveltek.

Hat ez tok jo hir..🙄

2023. máj. 19. 00:55
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
14es attól, hogy 20szor leírod ugyan azt a hülyeséget még nem lesz igaz.
2023. máj. 19. 01:36
 17/18 anonim válasza:
0%
Egyszer írtam le ide, de hajrá bizonyítsd kutatásokkal a hazug propagandádat :)
2023. máj. 19. 08:30
 18/18 anonim ***** válasza:
26%

Az, hogy nevelés kérdése tényleg nagy hülyeség.

Hány olyan család van/volt (több ezer), ahol kitagadták, utcára tették, hajléktalanná vált a fiú, amikor elmondta h meleg... vagy durvább országokban kivégezték.

Nyilván ezek a szülők b.zinak nevelték a gyerekeiket, hogy aztán kitagadják vagy kivégezzék...

Abban mondjuk egyet értek, hogy ha teret adnak a fiataloknak, jobban kísérleteznek. Pl. jobban hagyják, hogy egy másik fiú kiverje nekik az öltözőben, ha ez nem olyan dolog, amiről azt tanulták, hogy undorító és szégyenletes.

Lányok terén pedig szerintem pont meglátszik ez a megengedés.

Jó a full lezbiket nem szetetik, de a lány-lánnyal dolog teljesen szexi. Pl. ha egy buliban két lány csókolózik, attól mindenki ujjong.

Ha egy pasi megtudja h a barátnője szexelt már lánnyal, attól csak szexibbnek fogja látni.

És szerintem így sok lány tényleg jobban kísérletezik a saját nemével.

2023. máj. 21. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!