Lehet úgy felnevelni egy lányt hogy leszbikus legyen?
11. Dehogy, eléggé nagy tévedésben élsz.
Amire te gondolsz, az a Kinsey féle skála.
De azt sem lehet mondani hogy minden ember 5 vagy 0. Keress rá, ne írj hülyeségeket. :(
Nem ertem, ezek szerint itt mindenki selejt. Vagy felre neveltek.
Hat ez tok jo hir..🙄
Az, hogy nevelés kérdése tényleg nagy hülyeség.
Hány olyan család van/volt (több ezer), ahol kitagadták, utcára tették, hajléktalanná vált a fiú, amikor elmondta h meleg... vagy durvább országokban kivégezték.
Nyilván ezek a szülők b.zinak nevelték a gyerekeiket, hogy aztán kitagadják vagy kivégezzék...
Abban mondjuk egyet értek, hogy ha teret adnak a fiataloknak, jobban kísérleteznek. Pl. jobban hagyják, hogy egy másik fiú kiverje nekik az öltözőben, ha ez nem olyan dolog, amiről azt tanulták, hogy undorító és szégyenletes.
Lányok terén pedig szerintem pont meglátszik ez a megengedés.
Jó a full lezbiket nem szetetik, de a lány-lánnyal dolog teljesen szexi. Pl. ha egy buliban két lány csókolózik, attól mindenki ujjong.
Ha egy pasi megtudja h a barátnője szexelt már lánnyal, attól csak szexibbnek fogja látni.
És szerintem így sok lány tényleg jobban kísérletezik a saját nemével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!