Mondanátok Ágoston testvér mellé stílusban passzoló női neveket?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen megy a döntés, nem találjuk a megfelelőt. Szép, különleges nevet keresünk, ami inkább hagyományos, mint modern.2023. máj. 16. 09:11
11/20 anonim válasza:
Számomra a klasszikusabb, régebben divatosabb és komolyabb hangzásúak passzolnak jobban hozzá pl.: Johanna, Borbála, Boglárka, Boróka, Elvira, Ilona, Kamilla, Katalin, Magdolna, Matilda, Noémi, Viola.
12/20 anonim válasza:
Ágoston testvér mellé Emerencia nővért tudom elképzelni, ha ilyen klerikális síkon mozgunk 😅
13/20 anonim válasza:
Nekem nagy kedvencem az Emerencia és szerintem nagyon aranyos becézve, tényleg illik az Ágoston mellé!
Emi és Toni, mint testvérpár nagyon cuki!
14/20 harebell válasza:
Borbála, Georgina, Katalin, Klára, Sára, Valéria, Veronika, Zsófia, Zsuzsanna
16/20 anonim válasza:
Nekem valamiért a Szilvia ugrott be. Manapság ritkán adják.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, több olyan jó ötletet adatok, ami nem jutott eszünkbe!
2023. máj. 16. 14:54
18/20 anonim válasza:
Remélem, az 1-es válaszoló humor- és irodalmi érzékét értékeli valaki :D nekem nagyon tetszett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!