Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak csodàk?17-18hetes...

Vannak csodàk?17-18hetes ultragangon akinek a hiányzó kukac miatt lány babát mondtak, lett mégis fiú belőle?

Figyelt kérdés
Nem látszódott női nemi szerv, de fütyi sem. 80%ra lányt mondtak. Kíváncsi vagyok, mennyi az esélye a csodának, hogy esetlegesen mégis fiú lett és hány hetesen derült ki.

#fiú #baba neme #lány #2D ultrahang
2023. máj. 12. 15:09
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Azalia fogamzásgátló gyártóit kérdezd. Mivel ezt nem kell szüneteltetni így megvonásos vérzésem sem szokott lenni, plusz amúgy sem menstruáltam, még teljesen nem hagytam abba a kisebbek szoptatását. Így fel sem tűnt a 8-9.hétig a terhesség. De nem estünk attól függetlenül pánikba, mert nem terveztünk mégegyet. De akinél abszolút nem jöhet szóba még egy baba és abortuszra adná a fejét ha mégis megtörténne ez vele, annak azt mondom csak gumióvszer!
2023. máj. 14. 08:29
 32/39 anonim ***** válasza:
29%
Mondjuk a szoptatás mellett szedhető fogamzásgátlókról már nagyon rég óta tudja kb. minden felnőtt, hogy egyáltalán nem megbízhatóak...
2023. máj. 14. 10:10
 33/39 anonim ***** válasza:
42%

Nekem 3 fiam van 😃 mikor a harmadikkal voltam várandós a 12. Uh-n azt mondta a doki,bár megmutatni a bizonyítékot nem tudja de fiúra tippel. Úgy tudom a combcsont alapján is képesek megmondani a nemét, a szakik nem csak az intim testrészeket nézik.

Szerintem simán lehet még fiú, és úgy gondolom semmi rossz nincs abban, ha az ember szeretne mondjuk 4. egy ellenkezű neműt is,persze az a legfontosabb,hogy egészséges legyen, de kipróbálná az ember milyen egy lánnyal/fiúval is :-)

Boldog babavárást!

2023. máj. 14. 11:01
 34/39 anonim ***** válasza:
70%
Egy ismerősöm szept.elejére várja a babát, lányt mondtak neki eddig, 2 hete derült ki, hogy fiú ☺️
2023. máj. 14. 12:48
 35/39 anonim ***** válasza:
33%
Oké pontozzátok csak le, ennyi megkeseredett nőszemélyt aki itt válaszolgat...
2023. máj. 14. 15:08
 36/39 anonim ***** válasza:
60%
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy aki a pontozáson kattog, az nem megkeseredett? Vagy, na. Komolyan?
2023. máj. 14. 16:21
 37/39 anonim ***** válasza:
31%
Kedves Kérdező! Gondolom megszületett azóta, és Gondolom nagyon is szereted Őt, akármilyen nemű is lett! :)
2024. jan. 21. 09:58
 38/39 A kérdező kommentje:
Igen, megszületett a 4. kis lányunk, természetesen ugyanúgy szeretjük, mint mindegyiket. Ettől függetlenül, nyilvánvalóan elszomorít a tény, hogy soha nem lesz fiam. Ez van. De el nem cserélném semmiért, annyira jó lélek és a szülés is csodálatos volt, talán így "kárpótólt" a sors.
2024. ápr. 14. 12:57
 39/39 anonim ***** válasza:
66%
Ez sajnos ilyen, kérdező. Nekem lányom nem lesz soha, nehéz elfogadnom, de ez van. Imádom a fiaimat ettől függetlenül, csak irigykedem azért làtva a lányos anyukákatm
2024. ápr. 14. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!