Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak csodàk?17-18hetes...

Vannak csodàk?17-18hetes ultragangon akinek a hiányzó kukac miatt lány babát mondtak, lett mégis fiú belőle?

Figyelt kérdés
Nem látszódott női nemi szerv, de fütyi sem. 80%ra lányt mondtak. Kíváncsi vagyok, mennyi az esélye a csodának, hogy esetlegesen mégis fiú lett és hány hetesen derült ki.

#fiú #baba neme #lány #2D ultrahang
2023. máj. 12. 15:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
67%

Kérlek, ezt a kerdést majd mutasd meg a 4. kicsi léleknek, ha 14 lesz.

De akár a másik haromnak is nyugodtan, abban a korban. Hadd lássák, minő szeretetben vártad őket.😉

2023. máj. 13. 14:29
 22/39 anonim ***** válasza:
66%
Tudod, nem oltanának ennyien, ha nem azzal a bizonyos 2 szóval kezdődne a kérdésed. Ez sajnos mindent elárul rólad, akárhogy is próbálod fényezni magad.
2023. máj. 13. 14:32
 23/39 anonim ***** válasza:
60%

Hát 2 lány után én is fiút szerettem volna, meg párom is.

Páromék 4-en vannak fiútestvérek, náluk a negyedik azért lett, hátha lány. Nem jött össze.

Nekünk fiunk lett végül harmadikra (nekem 3 lánytestvérem van), a 12 hetes genetikai ultrahangon 60%-ra megmondta a szonográfus, hogy fiú, aztán biztosat 20 hetesen mondott :)

Esély szerintem van rá, ha nem egyértelműen lány :)

2023. máj. 13. 15:13
 24/39 anonim ***** válasza:
46%

"Eleve azzal a teherrel jön világra, hogy nem sikerült olyan neműnek lennie, mint amit elvártak"

??????

Ebben mi a tököm a teher? Azért, mert anyuka szeretne más nemű gyereket is, nem azt jelenti, hogy nem fogja szeretni ezt az utolsót, ha lány lesz.

Nagyon túltoljátok itt néhányan, mintha bűn lenne, hogy valaki vágyik mindkét nemű gyerekre :S

2023. máj. 13. 15:21
 25/39 anonim ***** válasza:
66%
Az a teher, kedves 24-es, hogy az a legelső élménye az életben, az első benyomás, ami a szüleitől éri (igen, még méhen belül), hogy nem sikerült megfelelnie egy elvárásnak. Javaslom, hogy olvasd el az Örökölt sors c. könyvet, nagyon meg fogsz lepődni, mi minden van hatással az ember későbbi pszichés fejlődésére.
2023. máj. 13. 15:59
 26/39 anonim ***** válasza:
57%

Jajj, 25-ös....és akkor mi a megoldás, ha az ember egyszerűen vágyik mindkét nemű gyerekre (mint úgy a többség)? Ezt a vàgyat nem lehet megszüntetni, de ettől még nem lesz egy gyerek se lelkisérült.

Pláne mert mindenkinek van valami elképzelése a gyereke kapcsán, akármilyen, ergo mindenki ilyen teherrel születik, hogy valamiben úgysem a várt formát hozza majd, aztán ettől mégsem lesznek tömegesen lelkisérültek az emberek, ha amúgy szerető szüleik vannak.

2023. máj. 13. 16:39
 27/39 anonim ***** válasza:
83%
Jó, én leszrom, de attól még 4 csodád van, nem 1. És egyik sem attól lesz csoda, ami a lába között van. Szép estét nektek.
2023. máj. 13. 18:37
 28/39 A kérdező kommentje:
Nem a fiú gyerek a csoda, hanem ha a 20%-ból vàlna 100%. Igazából mégis miért lenne nagy dolog ha olvasná ezt a kérdést? Nem gondolom szégyelni valónak. Én is tudom, hogy engem fiúnak vártak, amit teljesen meg is értek, hogy apàm egy lány gyerek után vágyott egy fiúra. Mégis szeretve voltam/vagyok 😀
2023. máj. 13. 19:06
 29/39 anonim ***** válasza:
81%
Engem meg ütött, vert az apám, ahol ért, mert lány lettem. Mindenki a saját tapasztalataiból indul ki.
2023. máj. 13. 19:11
 30/39 anonim ***** válasza:
86%
Meg mindig nem értem hogyan lehet úgy teherbe esni hogy “nem akartam”, “nem terveztük”…mintha véletlenül 1-el több uborkát vennék a boltban…végül is…majd eláll…
2023. máj. 14. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!