Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak csodàk?17-18hetes...

Vannak csodàk?17-18hetes ultragangon akinek a hiányzó kukac miatt lány babát mondtak, lett mégis fiú belőle?

Figyelt kérdés
Nem látszódott női nemi szerv, de fütyi sem. 80%ra lányt mondtak. Kíváncsi vagyok, mennyi az esélye a csodának, hogy esetlegesen mégis fiú lett és hány hetesen derült ki.

#fiú #baba neme #lány #2D ultrahang
2023. máj. 12. 15:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%
Csoda, mi... Szép.
2023. máj. 12. 16:17
 12/39 anonim ***** válasza:
71%
Kukac, fütykös 🤢🤢
2023. máj. 12. 16:25
 13/39 anonim ***** válasza:
60%
Jól van, nah, azért ne ítéljük már el, mert szeretne fiúgyermeket is, ebben senki nincs. A többség szeretne mindkét nemet, ez nem azt jelenti, hogy nem fogja szeretni a gyerekét, csak hogy meg akarta élni a fiús anyaságot is, hát istenem.
2023. máj. 12. 16:39
 14/39 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk az egyik nagynéninél lányok jöttek sorba,szerettek volna egy fiút,de csak lány. A másiknál pedig fiúk jöttek sorba.

Szerintem 3 lány után több az esély lányra,de persze kitudja. Azzal szerintem nincs gond,hogy az ember szeretne valamilyen neműt, inkább az ha ennyire rá van pörögve. Gondolj bele,hogy egészséges gyermeketek lesz még egy,valakinek ez sosem adatik meg. Engem nem érdekelt milyen nemű,csak hogy egészséges legyen, elég sok beteg baba lett a környezetemben, úgyhogy hálás vagyok érte mintsem generáljak problémát.

2023. máj. 12. 16:53
 15/39 anonim ***** válasza:
66%
Fiút mondtak lány lett. Ezek után remélem nem fiad lesz mert akkor túl lesz kényeztetve.
2023. máj. 12. 16:56
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Vérvétel.
2023. máj. 12. 19:33
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Én állandóan fütyi képeket kaptam, a dokim 10 hetesen 80% fiúnak mondta.
2023. máj. 12. 19:48
 18/39 anonim ***** válasza:
26%

Szia! Ide kár írnod ilyen kérdést. Érdekes tapasztalat megosztás helyett csak bántást kapsz. Én ugyanigy jártam és még privát levelet is küldtek mennyire sajnálják a babát, hogy én leszek az anyja. Én kislányt szerettem volna, de fiú lett. Egyeseknek lehetetlen azt elképzelni, hogy attól mert nagyon szeretnék ha a babánk ellenkező nemű lenne mint ami valójában, attól mi ugyanúgy imádjuk őt majd. Én tudtam ezt, de hiába is nekik magyarázni. Az enyém azóta megszuletett és meg sem fordul a fejembe az a sok baromság amiket itt összehordanak. Nagyon nagyon szeretem őt és tudom, hogy te is fogod. Egyszerűen csak van remény, hogy most más nemű lesz és addig adsz esélyt amíg szinte ki nem bújik. Mert egy anyai szív kíváncsi lenne, milyen egy másik neművel az egész. Én megértelek és kismamaként a ti erdeketekben fel ne vedd ezeket a mondatokat amiket itt irkalnak neked :)

Boldog babavárást :)

2023. máj. 13. 09:34
 19/39 anonim ***** válasza:
60%
Nem irigylem szegény gyereket. Eleve azzal a teherrel jön világra, hogy nem sikerült olyan neműnek lennie, mint amit elvártak...
2023. máj. 13. 13:02
 20/39 A kérdező kommentje:
Én meg nem irigyellek titeket! Borzalmas lehetett úgy felnőnötök, hogy azt éreztétek nem szeretnek titeket, és ennyire többségben vagytok :( Örülök neki, hogy ez a 4 kis lélek minket választott, így hogy szeretetben neveljük őket talán nem lesznek rosszindulatú felnőttek, akik első sorban a rosszat keresik mindenben és mindenkinek. Szomorú, hogy az egyetlen hozzászólót aki nem fröcsög, hanem boldog babavárást kíván egyből 0%ra szavaztátok. Őszintén sajnálom! Neked egyetlen rosszindulat mentes kommentelő meg teljesen igazad van! Sok boldogságot és örömet a piciben neked is!
2023. máj. 13. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!