Lotti,Aisa,Szofi vagy Zselyke? Szerintetek melyik a legjobb? További név ötleteket is várok 😊
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 14:21
11/32 anonim válasza:
A válaszom is szubjektív volt, de lehet adni 1000-szer, amit akarsz. Én csak leírtam a véleményemet. Ezek a nevek attól még hülyén hangzanak. A Zoé is népszerű, de komolyan Zoé-nak hívni egy lányt? Annyira furán hangzik!
Erika
Zsuzsa
Anita
Kamilla
Beáta
Kinga
Renáta
Elvíra
Szabina
Szilvia
Amanda
Denisza
Fruzsina
Jázmin
Klementina
Laura
Linda
Dóra
Noémi
Ramóna
Nikoletta
Kata
Szandra
Tímea
Kiara
Kriszta
Melinda
Miranda
Matilda
Sztella
Vanessza
Zsófia
Sok szép női név van! Nem csak ilyen öregesek, magyartalanok, túl modern angolosak!
12/32 anonim válasza:
Na, mert a Klementina, Kiara meg a Vanessza pont marha jók... oh, wait...
13/32 anonim válasza:
11. Nem, a te válaszod sértő volt. Nem tudod talán normálisan elmondani a véleményed? Hiába hánysz ide még egy kazal nevet nem ez volt a kérdés. Számomra megdöbbentő, hogy felnőtt emberek képtelenek anélkül véleményt mondani, hogy emberi szintet üssenek meg.
14/32 anonim válasza:
Nekem a Lotti és az Aisa tetszik. Az első fiam Mila lett volna, a második Hanga, hátha nektek is megtetszik valamelyik. :)
15/32 anonim válasza:
A Zselyke nekem tetszik. A Lotti csak Lotte formában, de nem adnám Magyarországon. Az Aisa pedig Ajsaként tetszik.
16/32 anonim válasza:
11es az általad felsorolt nevek nagy része kisebbségi.. Mirinda(bocsi Miranda) Amanda, Kiara, Denisza stb...a kérdező nevei se tetszenek, de inkább lennék Lotti mint Miranda :-D
17/32 anonim válasza:
A "nekem nem tetszik egyik sem" és a "mindegyik egy gusztustalan sz*r" nem ugyanaz a kategória. Gondolom a kérdező hasonló ízlésű emberek véleményét kereste, nem lecseszést azoktól, akik szerint csak Katalinnak lehet elnevezni egy gyereket.
19/32 anonim válasza:
Aisa helyett legyen Ájse az sokkal szebb. Zselyke ocsmány név, világ életemben utáltam ezt a nevet.
20/32 anonim válasza:
19es, Ja, Lakatos Ájse Eszmeráldá :-D
Semmi baj az Aisával. Bár én inkább Alíciát adnék helyette, de ezek közül én az Aisát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!