Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után 6 héttel élményfü...

Császár után 6 héttel élményfürdő?

Figyelt kérdés
Kaptunk a szüleimtől egy nyaralást, de tanácstalan vagyok. Kicsit több mint 6 héttel lesz. 5 héten voltam szerdán a 6 hetes kontrollon ahol mindent rendben találtak. Ezt elfelejtettem megkérdezni és nincs pofám hívogatni az orvosom. Valaki tapasztalat?
2023. máj. 6. 21:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%

19. Érdekes, azzal nincs bajod ha olyat szidnak, aki nem a te véleményed mondja. Te az álszentséget adod tovább a gyerekednek? De köszi, minden nap szenved a gyerekem hogy az anyjának fontosabb ő mint a segglögybölés. Nagyon rosszul nevelem, hívd a gyámügyet! Egyetlen egy sort idézz, ahol bántottam bárkit is! Ja nem tudsz. Szánalmas vagy, ne haragudj!

20. Szuper hogy szerencsétek volt, én személyesen ismerek olyat aki ilyen buli után heteket töltött az újszülöttjével kórházban. Szerintem aki a három hetes babáját végigjáratja a rokonságon is extrém eset, de ez a te dolgod. Sokadszorra senki nem sértegette, szaranyázta a kérdezőt, egyedül én voltam az akinek okádék stílusban válaszolgattak, de az ugye nem zavar.

Ha el is olvastátok volna amit írtam, nem azt mondtam hogy évekig maradjon otthon, hanem hogy 6 hetes babának veszélyes az élményfürdő. Ezt csak egy tejesen tájékozatlan ember kérdőjelezi meg. Még azt is írtam mi mennyit mentünk. De én ezt rég lezártam, mert hullára nem érdekel más mit csinál, de az hogy engem állítotok be gonosznak, de azt letojjátok, hogy velem hogy beszélnek, elárulja milyen emberek vagytok. Na sziasztok, további jó habzó szájú gyűlölködést békés anyukák🤣🤣🤣

2023. máj. 7. 12:55
 22/30 anonim ***** válasza:
43%
Fogalmam sincs ki vagy, és hogy miért ilyen szemüvegen keresztül látod a kommentem. Ja, de azt tudom. Mindenki úgy reagál dolgokra, ahogy éppen ő van. Látszik, ugye, hogy milyen jól vagy?
2023. máj. 7. 14:12
 23/30 anonim ***** válasza:
73%
Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogyha levált a seb, akkor szabad csak fürödni. 6 hetesen még javában sebes volt.
2023. máj. 7. 19:24
 24/30 anonim ***** válasza:
64%
császáros heget hat hét után alaposan megáztatni? nem az én életem, a tied, azt csinálsz amit akarsz, bár az én bőrorvosom egy anyajegy levétele után is csúnyán néz rám, ha száz méterre megközelítek egy vízpartot egy hónapon belül...
2023. máj. 7. 19:52
 25/30 A kérdező kommentje:

Milyen heget? Nekem nincsen hegem 😬, egyébként felhívom a nőgyógyászt holnap és megkérdezem. Bár én miután haza jöttem rá 1 vagy 2 hétre fürödtem is normálisan, csak zuhanyoztam és nem beleültem a vízbe.

És a gyerekem nekem amikor hazajöttünk a kórházból az egész sokonság látta sőt nem egy ember meg is fogta mivel egy szép visszafogott meglepetés "bulira" mentem haza ahol minkenki átadta az ajándékát megnézte a kicsit és mentek haza. Semmi baja nem lett...

2023. máj. 7. 21:42
 26/30 A kérdező kommentje:
Bocsi seb* hegem az van csak sebem nincs
2023. máj. 7. 21:43
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én paramami vagyok, de szerintem sem veszélyes, ha van kedved menni. Pont a gyerek a legvédettebb az anyatej és táplálás miatt. Ha nem koraszülött vagy nincs egyéb betegsége, semmi baja nem lesz. Én a macera miatt nem mennék ekkora babával, de ez én vagyok, ha neked kedved van, menj.
2023. máj. 8. 08:49
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha eldöntötted, miért kérdezel? Most komolyan?

Különben én is a macera miatt nem mentem volna ennyi idősen. Egy ilyen picinek mennyi cucc kell, te jó isten, sőt még az összeszokás is bőven tartott.

2023. máj. 9. 21:27
 29/30 anonim ***** válasza:
32%
Tapasztalatokat kért a kérdező olyantól, aki csinált már ilyesmit, nem véleményeket attól, aki ilyenkor még otthon maradt.
2023. máj. 10. 12:02
 30/30 A kérdező kommentje:
Végül elmentünk. A későbbiekben ha esetleg valakinek hasznos lehet ez a kérdés. Semmi bajom nem lett illetve a babának sem. Mind a ketten makk egészségesek vagyunk. Jó igaz hogy első két nap pár órára otthagytuk a nagyszülőkre és nélküle mentünk. Rengeteget voltam vízben, csúszdáztunk de a varratnak semmi baja nem lett, nem fájt semmim. A picit csak egy nap vittük be de akkor egész nap ott voltunk. Vele csak leültem a medwmce széléhez, fogtam amíg rajtam aludt, nem mentem be a vízbe de a férjem és a szüleim élvezték. Egy fonott ágyon együtt aludtunk, stb... Tehát jó volt nagyon. Viszont szoptatni csak egy öltözőfülkében tudtam mert apukák mindenhol voltak. Kellemetlen volt hogy első nap kicsit szokatlan volt neki a környezet és nyűgi lett. De ez egy nap alatt elmúlott. Sétálgattunk vele sokat, közöttünk alidt így zavartalanul teltek a napok. Mindenkinek ajánlom aki megtudja tenni.
2023. máj. 22. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!