Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után 6 héttel élményfü...

Császár után 6 héttel élményfürdő?

Figyelt kérdés
Kaptunk a szüleimtől egy nyaralást, de tanácstalan vagyok. Kicsit több mint 6 héttel lesz. 5 héten voltam szerdán a 6 hetes kontrollon ahol mindent rendben találtak. Ezt elfelejtettem megkérdezni és nincs pofám hívogatni az orvosom. Valaki tapasztalat?
2023. máj. 6. 21:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
40%
Ha már nem vérzel és a doki is rendben talált, akkor szerintem nyugodtan. Én elmennék, jót fog tenni egy kis pihi.
2023. máj. 6. 21:31
 2/30 A kérdező kommentje:
Igen én is ezért várom már nagyon! Kicsit kifog zökkenteni, kitudom pihenni a fáradalmakat. Már 4 hét óta nem vérzek, illetve semmilyen folyásom nincs. 😊
2023. máj. 6. 21:33
 3/30 anonim ***** válasza:
45%
Abszolút troll kérdés, abból is a gyengébb:D Nincs az a nő a világon aki képes a 6 hetes gyerekét másra hagyni és nyaralni menni császár után 6 héttel. Jobbat találj ki:)
2023. máj. 6. 21:43
 4/30 anonim ***** válasza:
85%
Én természetes szülés után 8 héttel mentem nyaralni és vittük a babát. Nem mondta, hogy otthagyja az újszülöttet bárkivel. De ha ott is hagyja, gondolom nem napokra.
2023. máj. 6. 21:46
 5/30 anonim ***** válasza:
92%

Én nem lettem volna képes erre de te igazán szerencsés vagy. Én bőven fájdalmakkal küzdöttem, hajolni se tudtam, tartott még a folyásom is, igaz már nem vér volt de később az is újra megjelent. Én emiatt nem mernék még fürdőzni. Lehet hogy azért egy orvost megkérdeznék erről.

A másik hogy mindig csodálom az ilyen laza anyákat akik pár hetes babával már menni tudnak mindenhova halál nyugodtan, én a könnyeimmel küszködtem hogy mi a fene baja lehet miért sír már megint, miért nem eszik még mindig...

2023. máj. 6. 22:09
 6/30 A kérdező kommentje:

Természetesen jön velem a pici. Bababarát élményfürdőbe megyünk, ahol a kicsit tudom szoptatni, stb... Mivel teljesen anyatejes durva lenne ha bárhol otthagynám, nem is tudnám bárhol hagyni.

Sajnálom hogy téged ennyire megviselt testileg. Szerencsére én már a 2. Héten ugrálni tudtam, teljesen megszűnt szinte a fájdalom.

Igazából mázlink van mert a fiam még nem valami bonyolult baba, általában kómába eszi magát (imád enni) és alszik vagy nézelődik nagyritkán (azt meg ugye az élményfürdő területén is tud, az udvaron akár), nem nagyon sír vagy kiabál ha igen akkor a hasa a baj (tornával megtudom oldani vagy pocak masszázzsal). Az elején én is ilyen voltam ott sírtam vele együtt az ágyban hogy mit csináljak aztán a 4. Héttől kb már megérzésből tudom mi lehet a baj. Hallgass az ösztöneidre és bízz magadban, hidd el a megérzéseid befognak jönni!

2023. máj. 6. 22:37
 7/30 anonim ***** válasza:
92%
Biztosan nem vinném a 6 hetes gyereket a bacilustanyába. Neki még egy apró vírus is halálos lehet. Ugyan én nem voltam császáros, de biztosan nem mertem volna menni, magam miatt sem, de ez gondolom egyéni de a 6 hetes újszülöttnek semmi keresnivalója élményfürdőbe. Én aztán nem vagyok egy paragép, rengeteget utaztunk/utazunk babával, de eszembe nem jutna ennyire picit ilyen veszélynek kitenni.
2023. máj. 6. 22:58
 8/30 A kérdező kommentje:
Háziorvostól megkérdeztem, azt mondta nyugodtan vihetjük magunkkal nem lesz semmi baja attól hogy ott fekszik a babakocsiban vagy az udvaron sétálok vele. Fürdeni úgysem fürdik még.
2023. máj. 6. 23:01
 9/30 anonim ***** válasza:
64%
8. Jó hát nekem teljesen mindegy, nem az én gyerekem. Nem tudtam, hogy a babakocsi távol tartja a levegőben terjedő vírusokat, de hát folyton fejlődik a tudomány.
2023. máj. 6. 23:06
 10/30 A kérdező kommentje:
Szerintem egy orvos jobban tudja mint te ahogy a védőnőm is. Nem gondolnám hogy rám kell hozni a parát feleslegesen. Kérlek menj és más anyának okoskodj és próbálj elbizonytalanítani olyan dologban amit rendesen körbejárt.
2023. máj. 6. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!