Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után 6 héttel élményfü...

Császár után 6 héttel élményfürdő?

Figyelt kérdés
Kaptunk a szüleimtől egy nyaralást, de tanácstalan vagyok. Kicsit több mint 6 héttel lesz. 5 héten voltam szerdán a 6 hetes kontrollon ahol mindent rendben találtak. Ezt elfelejtettem megkérdezni és nincs pofám hívogatni az orvosom. Valaki tapasztalat?
2023. máj. 6. 21:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%

Jézusom, vérmamák akcióban. Szerencsétlen kérdező feltett egy egyszerű kérdést és már rögtön boncolgatják, hogy a kérdező hova rakja a gyereket és a vajon milyen betegségek közé viszi. Konkrétan ha otthon hagyná egy megbízható nagymamával se lenne semmi, Amerika államainak egy részében ilyenkor már húznak vissza full time dolgozni... És akkor sincs semmi ha elviszi. Ha lenne egy nagyobb tesó, garantáltan nyolckor annyi bacival találkozna naponta bármikor.

De hát az irigység az játszik, micsoda szemét a kérdező, hogy nem otthon rohad évekig mártírkodva, hanem elmegy apával és a babával együtt kicsit kikapcsolódni!

Kérdező, ha a doki mindent rendben talált, akkor érezzétek jól magatokat. Ennyi!

2023. máj. 7. 06:16
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék 6 hetes újszülöttel egy wellness szállodába. nem is mentem de ezek mi voltunk ha nektek így jó akkor érezétek jól magatokat.
2023. máj. 7. 07:30
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mennék mèg..

Kb 1 hónap múlva csak.

2023. máj. 7. 07:57
 14/30 anonim ***** válasza:
41%

Hát ha olyan hülye az orvosod, hogy azt mondja, a babakocsiban úgy sem kap el semmit, nem, valószínű nem tudja jobban. Az ne haragudj, nem okoskodás, hogy felhívom a figyelmed egy olyan dologra, ami igenis veszélyes. Nem bántottalak, nem mondtam, hogy milyen anya az ilyen. De mégegyszer a te gyereked, te döntésed, nekem teljesen mindegy.

11. Te meg hallgass! Miért lennék irigy? Szerinted nem tudok kifizetni Zalakaroson egy hétvégét, vagy mi? Ne haragudj, nem mindenki él máról holnapra. Ha attól vérmami vagyok, hogy nem tettem ki a még oltást sem kapott gyerekemet egy ilyen kalandnak, hát büszkén vállalom.

2023. máj. 7. 08:21
 15/30 anonim ***** válasza:
87%
Én el sem tudtam volna képzelni egyik szülés után sem, hogy ilyen pici babával, ilyen kevés idő után szüléssel ilyen helyre menjek. Örültem, ha éltem, pedig nem volt nehéz szülés, gyorsan regenerálódtam, de pár hónapos babával nem mertem volna bevállalni. De nem vagyunk egyformák. Ha te úgy érzed, képes lennél rá, menj nyugodtan, én csak a véleményemet írtam le, hogy szerintem nem a legjobb ötlet.
2023. máj. 7. 08:32
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

Mért hallgatnék, már bocs? Miért nem a károgók fogják le a kezüket a billentyűzet mellett? Nekem nem kell bizonygatnod semmit, biztos tudsz toronyórát lánccal is venni, csak a mélységes Anyai Ösztönök gátolják meg az ilyen irányú borzasztó cselekedeteket, mint pár nap wellness. Az állításom továbbra is áll, semmivel nem rizikósabb egy élményfürdő mint egy bioterrorista nagyobb testvér. Garantáltan több sz...rt fog hazahozni bármikor, mint egy élményfürdő.

Csak nem értem a jelenséget. A kérdező nem azt kérdezte hogy kinek mi a véleménye hogy hova viszi a gyereket, hanem az egészségügyi aspektusra volt kíváncsi, hogy császár után, ha amúgy minden oké, akkor mehet e. Nem arra, hogy melyik véranya hogy gondolja a felelőtlenség görög szobrának...

Még a végén jól érezné magát, ugyebár.

2023. máj. 7. 08:52
 17/30 anonim ***** válasza:
38%
16. Nem az anyai ösztönök gátolnak meg, hanem a tudásom. Szerinted nem rizikós én meg tudom, hogy az. Ne haragudj, te irigyezel, gondolom nektek luxus az élményfürdő, nem tudod elképzelni, hogy nem irigykedik valaki arra, hogy két napot wellnessezzen. Mégegyszer nem bántottam senkit, csak felhívtam a figyelmét egy olyan dologra, ami lehet eszébe sem jutott de én veled ellentétben nem szidtam senkit. Miért kell véranyáznod? Te meg akkor egy felelőtlen fos anya vagy, aki arra vágyik, hogy végignézze ahogy a kórházban lélegeztetik a gyerekét. Ez a stílus tetszik? Ez vezet valahova? Elmondhatod ám úgy a véleményedet, hogy nem sértegetsz senkit, tudom nehéz, de menni fog!
2023. máj. 7. 09:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ez főben járó bűn, de én 300 fős esküvőre mentem 3 hetes babával. Semmi baja nem lett, nagyon jól esett kimozdulni, azóta is járjuk a világot babával és nem lett beteges. #1
2023. máj. 7. 09:13
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

Egyszerűen undorító, ahogy nők, ANYÁK viselkednek egymással. És ezt a roppant csodás agressziót, okoskodást tervezitek tovább adni a gyereknek. Sajnálom őket, hogy terápiára lesz szükségük.

Kérdező, mindent a saját lelked, eszed, szíved szerint csinálj. Ide nem szabad kérdést feltenni. Láthatod mennyi rossz állapotú anya van. Akinek rendben van a lelke nem bánt másokat, nem osztogat tanácsot, nem bírálja felül egy orvos, szakember állításait. Jó ég, milyen világot élünk. Szégyelljétek magatokat, hogy még ezen a szinten tartotok!

2023. máj. 7. 11:08
 20/30 anonim ***** válasza:
60%
3 hetes babával voltam nagymamám 70. szülinapi buliján, ahol ott volt a teljes rokonság. A gyereknek az égvilágon semmi baja nem lett, pedig ő nem csak a babakocsiból nézelődött, hanem családtagok kezében volt. Ha az orvos és a védőnő azt mondja hogy menjetek nyugodtan, akkor menjetek és érezzétek jól magatokat :) Nem vagy attól szar anya hogy kikapcsolódsz kicsit!
2023. máj. 7. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!