Mit tennél ebben az esetben ?
Tegnap a férjemmel beszélgettünk hogy mi lenne ha “becsúszna” a 3. baba . Van már 2 gyerekünk és többet nem tervezünk . Én kijelentettem hogy nem tartanám meg bármennyire is fájna elvetetni de 2 gyerek úgy érzem pont elég anyagilag és mindenhogy. Ő azt mondta hogy szerinte ez gyilkosság és hogyha abortuszra mennék elválna tőlem . Nyilván védekezzünk , nem vagyok terhes viszont meglepett hogy így gondolkozik . Te hogy döntenél adott esetben ? Bevállalnád a 3. gyereket és együtt nevelnéd a férjeddel őket vagy vállalnád hogy egyedülálló szülő leszel 2 kis gyerekkel ? Abortusz vagy válás ?
Köszönöm ha válaszolsz
22!
Nem is dönt róla. Arról dönt, hogy vele marad e. Pont ugyanolyan joga van hozzá, mint a kerdezonek az abortuszhoz
23 de, ő akar dönteni róla, hiszen mint a kérdező is említette, lényegében feltételhez köti a szeretetet.
"Ha dönteni mersz a saját tested felett, akkor én el hagylak."
Ez igenis beleszólás, érzelmi zsarolást a férj teljesen okésnak tartja.
24. Pontosan. A férfiaknál ez a műtét nem nehéz és kB 2 nap után újra tudja használni ilyen célra is....plusz annyiszor csináltathatja oda vissza, amennyiszer nem szégyelli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!