Ebben az esetben mit tennél?
Éjszaka átjön hozzátok a már szobatiszta gyerek, (mert pl. rosszat álmodott, fél a vihartól, vagy valami nyomasztja stb.)
Nem külditek ki, lefekszik mellétek. Reggel arra ébredtek, hogy bepisilt, a matrac átázott. (Tegyük fel, hogy nem egy egyszerű matracról van szó, hanem egy drágább típusúról.)
Marha nehéz a válasz :D
Ennyire életképtelen vagy?
Direkt nem magamra vonatkoztatva írtam.
Nincs gyerekem, azért kérdeztem meg, mert egyszerűen érdekelt, hogy mennyire oszlanak meg a vélemények erről.
Sőt, eredetileg olyan válaszokra számítottam, hogy "biztos nem aludnék többet abban az ágyban, kidobnám" stb. (Emiatt írtam, hogy tegyük fel, hogy a matrac drága.)
Egyébként ha ilyen helyzet adódna, valószínűleg én is átmosnám, kiszárítanám.
"Sőt, eredetileg olyan válaszokra számítottam, hogy "biztos nem aludnék többet abban az ágyban, kidobnám"
Az ilyen inkább ne vállaljon gyereket. A saját ruháját is lefogja hányni a gyerek. Akkor ezentúl meztelenül járatod? Balesetek történnek, és történni is fognak. Egy normális anya ebből nem csinál problémát.
Köszönöm a kritikát, elfogadom.
Mostanában nem is szeretnék gyereket vállalni, még tanulok. Nincs körülöttem gyerek, ezért nem vagyok képbe ezekkel a dolgokkal.
(Soha nem leszek normális anya, mert fiú vagyok 😀)
Mondjuk vennék olyan matracvédőt, ami nem engedi át a vizet. Az ágyneműt meg lehet és kell is mosni. 💁
Én sosem értettem, hogy miért ilyen kérdések merülnek fel a gyerekvállalással kapcsolatban egy gyermek nélküli nőben.
Megtörtént
Lehúzhatós huzat van hozzà..
Szerencsére gyors voltam, a szivacs nem lett pisis..
Kimostam..
Vicc, nem is a pelusmentes gyerekkel történt, hanem a diú oelusossal.
Khmm áll neki a kukac ha megébred és kinyomja a pelenkát , így kipisil
Azóta az én felemen, ahova a gyerekek szoktak feküdni van matracvèdő, nem csak a sajàt àgyukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!