Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennél ebben az esetben ?

Mit tennél ebben az esetben ?

Figyelt kérdés

Tegnap a férjemmel beszélgettünk hogy mi lenne ha “becsúszna” a 3. baba . Van már 2 gyerekünk és többet nem tervezünk . Én kijelentettem hogy nem tartanám meg bármennyire is fájna elvetetni de 2 gyerek úgy érzem pont elég anyagilag és mindenhogy. Ő azt mondta hogy szerinte ez gyilkosság és hogyha abortuszra mennék elválna tőlem . Nyilván védekezzünk , nem vagyok terhes viszont meglepett hogy így gondolkozik . Te hogy döntenél adott esetben ? Bevállalnád a 3. gyereket és együtt nevelnéd a férjeddel őket vagy vállalnád hogy egyedülálló szülő leszel 2 kis gyerekkel ? Abortusz vagy válás ?

Köszönöm ha válaszolsz

2023. máj. 4. 13:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
58%
Abortuszra mennék, ha meg a párom emiatt elhagyja a két már élő, létező gyerekét, akiket minden egyes nap gondozni és nevelni kell, akkor megkeseríteném a hátralevő életét.
2023. máj. 4. 19:05
 12/28 anonim ***** válasza:
46%

Bocs, de nem értem a logikádat. Ha tudtad, hogy a férjed gyilkosságnak tartja, akkor miért lepődtél meg azon, hogy nem maradna együtt egy "gyilkossal"? Mert nyilván ebből az következik, hogy az ő szemében te lennél az, mivel te veteted el. Eddig is tudtad, ha nem akartál ezzel szembenézni, minek kérdezgetted?

Nálam ilyen kérdés nem lenne mert nem vetetnék el gyereket, csak, ha valami súlyos betegsége van. Nem azért, mert gyilkosságnak tartom, hanem mert nálam abortusz nem opció és kész.

Ha a helyedben lennék és nem akarnék gyereket, akkor meg kétféle módon védekeznék, vagy megkérném a férjem, hogy köttesse el magát, vagy, ha annyira nem akarna, elköttetném én(külföldön, mert itt még nem tudod, ha nem vagy 40.) Szóval tutira nem lennék terhes és nem kéne ilyeneken filozofálgatni, hogy mi lenne ha. Feltéve, ha a valós dogokban egyetértünk és jó a kapcsolatunk, nem tenném tönkre egy nemlétező dolog miatt.

2023. máj. 5. 00:50
 13/28 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk vicces a helyzet... Amikor valaki annyira undorodik egy "szívtelen gyerekgyilkostól", hogy fogna csapot-papot, és otthagyná a gyilkossal a két gyerekét, ő maga meg élne tovább egyedül, kötöttségek és felelősség nélkül, szabadon. Kényelmes megoldás; otthagyni a párját a közösen vállalt, egész életet, és minden egyes napot kitölő felelősséggel és munkával; otthagyni a gyerekeit is (akik aztán tényleg nem tehetnek a világon semmiről) hogy nőjenek fel apa nélkül, mindezt pedig a morális fölény nevében.

Tökéletes taktika: mindenki szívjon egy olyan dolog miatt, ami amúgy nem is erkölcstelen, ő viszont, a szívás oka, kerüljön ki abszolút nyertesen a szituációból....

2023. máj. 5. 03:33
 14/28 anonim ***** válasza:
24%

"Amikor valaki annyira undorodik egy "szívtelen gyerekgyilkostól", hogy fogna csapot-papot, és otthagyná a gyilkossal a két gyerekét, ő maga meg élne tovább egyedül, kötöttségek és felelősség nélkül, szabadon."

Ez mondjuk sehol se volt leirva, csupán a te agyszüleményed. A válás normális embereknél a hazastarstól való kulonvalast jelenti, nem azt, hogy onnantól a gyerekei le vannak kakkantva. Kapaszkodj, nagy eséllyel a kérdező férje épp rendesen kuzdene a gyerekeiert, és ha mondjuk épp kifog egy vele hasonlóan az abortuszra gyilkossagkent gondolo bírót, még akár még is nyerheti a gyermekelhelyezesi pert.

2023. máj. 5. 06:41
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
14. Hát nem tudom, ha egy férfi csak azért hagyja el a feleségét, mert az nem akar/tud kihordani egy újabb gyereket, azok sosem a jó apák, hanem a kontrolláló, hatalommániás barmok. Az abortuszt csak az tartja gyilkosságnak, aki kontrollálni akarja a nőket. Ez nem szól másról. És álmodozhatsz, abortuszellenes bírókról, de ez a valóságban nem így van. Ez olyan, mint amikor azt hiszi valaki bármelyik bírót is érdekli ki csalt meg kit.
2023. máj. 5. 08:12
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk nyugi, az aki ilyet mond, az a 7. gyereket is megszülesztené veled, mert az ab. gyilkosság.

Ilyen hülye majmokkal én a következő randiig nem jutnék el, nemhogy a gyerekvállalásig :D

2023. máj. 5. 16:02
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne elkezdeni vele beszélgeti, hogy ha nem akar véletlen terhesség miatti rettegést neked, akkor csináltasson vazektómiát.
2023. máj. 5. 20:57
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, legtöbbször azok tartják gyilkosságnak, akik csak beteszik a kukit, és kb ki is merült a szerepük :)
2023. máj. 8. 13:52
 19/28 anonim ***** válasza:
79%
18. Ezért kizárólag a nők feletti kontrollról szól az abortusz. Amint megszületik a gyerek egyik “életvédő” sem foglalkozik vele. Egyik sem nevelőszülő, egyik sem ajánlja fel a saját szerveit, hogy megmentsen egy életet. Álszent gyökér az összes.
2023. máj. 8. 14:26
 20/28 anonim ***** válasza:
55%
19 tökéletesen egyetértek veled. Eddigi életem során akivel beszéltem a témáról és abortusz ellenes volt, annál annyi agya is volt, mint az általa vele egyenrangúnak tartott 10 hetes embriónak.
2023. máj. 9. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!