Mikortól lehet eltiltani a gyermeket az édesapjától?
Figyelt kérdés
A kisbabám jelenleg 3 hónapos, tudomást sem akar róla venni az “apa”. Hivatalosan semmi köze a kicsihez. Olvastam már olyanokat hogyha X ideig nem adja be a kérelmet akkor eltilthatom tőle (nem tudom pontosan ennek a megfelelő szakszavait, de ez a lényeg). Mennyi ez az idő illetve hogy is van ez pontosan?2023. ápr. 30. 03:14
11/16 anonim válasza:
Egy szóval nem írtam, hogy az anya rosszindulatú lenne. Továbbra is egy olyan apáról van szó, aki nem él velük. Vita vége, szia.
12/16 anonim válasza:
11. És mi van ha nem él velük? Magyarázd már meg, kérlek! Még egy rossz apa is fizet legalább valamit. Egy jó apa ott van az első perctől. Akkor is ha csak nézi, ahogy alszik, akkor is ha nincsenek együtt az anyával. Lehet neked ez elképzelhetetlen, de a normális emberek így működnek. Ez az ember még arra sem jó, hogy 10 forintot adjon, akkor mire fel kéne kapcsolatot tartani a gyerekével? Amúgy vagy te írtad, vagy reagáltál a rosszindulatú kommentre, miért kell hülyének tettetned magad?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem akarja a gyereket az “apa”, mivel meg sem probal minket elerni, viszont ismerem mar annyira hogy elobb-utobb rajon a nagy mintaapa szerep amivel csak beleronditana a kepbe utana folytatodna minden ugyanigy. Epp eleg trauma lesz ez a gyereknek hogy lelepett, nem kell beleronditani a kepbe ha nem kepes vele torodni sem anyagilag sem sehogy, sok dolog volt amikor igenis kellett volna a segitsege de nem szamithattam ra.. a szomszed hamarabb segitene mint ő
2023. ápr. 30. 10:12
14/16 anonim válasza:
Ok. Akkor vársz a gyerek 6 hónapos koráig. Akkor inditasz egy apasagi pert, abban kéred a tartasdij megállapítását, amennyiben ő lesz kihozva apának és az elmúlt minimum 6 hónap érdektelenségre és nulla kapcsolattartasra hivatkozva kéred a kizárólagos szülői felügyeleti jogot és a kapcsolattartas megszüntetését
15/16 anonim válasza:
Kérdésre érdemben nem tudok hozzászólni, de három hónaposan a gyerekeim felismerték a közeli hozzátartozókat , mosolyogtak gagyogtak. Apuka is törhetné magát hogy az alapvető ellátások mellett ringassa, beszéljen hozzá, csörgőt mutogasson, dudoljon vagy csak grimaszoljon vicceskedjen a babának.
Majd megjelenik 5 éves korában hogy jöttem akkor apáskodni mert már tud vele mit kezdeni???
16/16 anonim válasza:
15. Oh ezt itt nem lehet mondani, mert a sok mártír anya nem hiszi el, hogy nem minden férfi olyan mint az ő röfögő, tohonya férjeik 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!