Szerintetek baj hogy nem mentem vissza a 6 hónapos rutinvizsgálatra a nögyógyászomhoz?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 17:33
1/4 anonim válasza:
6 hónapos is van? A szülési utáni az 6 hetes, nem arra gondoltál?
2/4 anonim válasza:
6 hetes van, de 6 hónaposról még nem hallottam... 4x szültem :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a 6 hetesre gondoltam,mert azon voltam.Akkor azt mondta a doki hogy fél év múlva menjek vissza, hol elfelejtettem, hol más jött közbe.Mindig bosszantott a dolog hogy már megint nem mentem el...Hát a srácom már 14 hónapos.Amúgy fogadott doki volt.Szerencsére semmi panaszom nincs.Ezek szerint ez nem "kötelező"?!
2010. okt. 9. 19:24
4/4 anonim válasza:
Szerintem sem gond annyira. Nekem azt mondta a dokim, hogy 6 hónap múlva menjek vissza rákszűrés miatt.... de ez csak annyiban rutin, hogy ezt ugye évente csináltatni kéne, és amíg ugye pocaklakó volt nyilván nem csinálnak, szülés után pedig érdemes várni kb egy fél évet.... szóval szerintem nem gáz. Majd ha lesz időd elmész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!