Más is van, aki nem igazán jön ki a többi anyukával?
Hu de flegma valaki 😂😂egyebkent de,a sok valaszbol egyik az enyem.varazslaat
29
23 kérdező, az tök más, amiről te beszélsz. A gyerekednek az apjára nyilván apád/apukád- ként hivatkozol, nem a keresztnevén emlegeted, nem? Én úgy értettem, hogy amikor megszólítod, akkor apának hívod (illetve hogy ezt tartod hülyeségnek - én is).
Kérdező én teljesen megértelek, ugyanígy vagyok. Nálam a baráti köröm azok,akikkel már a gyermekeink előtt is jóba voltunk és ők is hasonlóan éreznek vagy pedig akinek még nincs gyereke, és azért mert velük lehet beszélni másról is mint a gyerek téma. Imádom a lányom,de egy beszélgetés tényleg ne csak már a kakiról,kinek jobb a gyereke,ki van már előrébb témáról menjen egysíkúan. Egy ideig tornára is jártunk,nyitott voltam de gyorsan ráhagytam,mikor ismeretlenek odajöttek és ment a duma,hogy a kis élete hercegnője hajnal 2-kor szupcsit kaksizott, lehet kretén dolog is de inkább kerültem már a társaságukat, megvan a sajátom,nincs szükségem az ilyen hülyeségekre hál isten. Én is néha úgy érzem mintha egy két anyának a szüléssel az esze is elment volna,de gyanítom szülés előtt se sok beszédtémája lehetett. Azt se értem,hogy évekig 0-24 ebből áll a napjuk,nem vágynak egy üdítő beszélgetésre valami teljesen másról?A férjetekkel se szoktatok másról is beszélni, magatokról,stb.? A gügyögés a másik,de nálunk anya csinálja. Felhív és gügyög nekem... Nem a lányunknak,hanem nekem. Vagy itt van nálunk és hozzám is gügyögve beszél. Én is úgy vagyok,hogy őszintén nem érdekel más gyereke..hogy pl. Pistike felállt már 6 hónaposan és nézzem csak meg milyen ügyes,az enyém mit tud már?jaj ne aggódjak majd ő is fog. Ki aggódik. :D Meg én magamtól se ömlesztem ezeket,ha a barátnőim megkérdezik mi a helyzet, mit tud már,miket eszik,akkor elmesélem. De amúgy nem vagyok introvertált pedig,de akivel nem vagyunk egy hosszon,azzal nem és ennyi. Akikkel igen,azokkal meg évek óta összejárunk.
Azt se értem,aki itt beleáll a kérdezőbe. Írta,hogy csak kíváncsi más hogy vélekedik,ez egy kérdezős oldal. Egyébként magatokat minősítitek.
Az "apa" dologról meg. Kérdező,nekem van olyan ismerősöm,aki ha magáról és a férjéről kitesz képet a gyerek nélkül,akkor is odaírja,hogy 'apával'.:D Engem nem zavar,de azért megmosolyogtat. Gondolom ők már csak szülők,ennyi. Nálunk anya mindig Zolinak hívta/hívja apát,de érdekes tudtam hogy nekem apa,neki Zoli.:D
Amúgy meg nincs gond,ha nem találod a közös hangot az ilyen típusú szülőkkel,nem is kell,ők majd megtalálják egymást és versenyezhetnek egymással. Nem kötelező tényleg. Viszont tényleg vannak normálisak is,mint írtam, nálunk akikkel már gyerek előtt is megvolt az összhang. Megtudjuk ugyanúgy beszélni a gyerek körüli dolgokat is őszintén,majd pedig minden mást is. Erről is arról is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!