Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni a gyermeke...

Hogy tudnám rávenni a gyermekem, hogy megegye a zöldséget?

Figyelt kérdés

Kislányom 16hónapos,egyszerűen nincs már ötletem, hogy próbálkozzam! Főzve, párolva, sütve és rántva jöhet akármennyi, de ilyen mint a paradicsom, paprika, uborka nem kell neki 😔 Hagytam időt, csináltam figurákat, reszeltem, összenyomtam, szendvicsbe csempésztem de nem és nem.Esetleg valami jól bevált trükk? Eddig annyira nem zavart hiszen erőltetni se akarom nehogy megundorodjon tőle, de most már azért szeretnék jobban foglalkozni ezzel!

Gyümiket szereti azzal semmi probléma 😊

Köszönöm 🤗

2023. ápr. 25. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Soha nem ettem meg a paprikán és uborkán kívül semmilyen zöldséget. Én nem erőltetném, ha nem kell neki, nem kell. Egyen gyümölcsöt helyette. Annyi, hogy minden alkalommal tennék a tányérjára, hátha egyszer kipróbálja.
2023. ápr. 26. 06:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kötelező nyers zöldséget enni. Ha elkészített formában megeszi q zöldségeket, meg eszik gyümölcsöt is, nem értem mi a problémád. A férjem nem eszik nyers zöldséget, én nem eszek gyümölcsöt, a gyerek meg csak paradicsomot és brokkolit hajlandó enni. Es?
2023. ápr. 26. 06:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Természetesen veletek értek egyett és köszönöm a válaszokat! Én sem akarom erőltetni, de azért is kezdett el jobban foglalkoztatni, mivel a védőnő már múltkor is elég egyértelműen jelezte, hogy jobban kéne próbálkoznom és mivel májusba megyünk megint húzni fogja a száját! Gondoltam lehet én csinálom rosszul azért is szerettem volna itt is megkérdezni. Mondták már, hogy hazudjak, de még ha hihetetlenül is hangzik én nemtudok hazudni😏 De olvasva titeket jobban teszem ha úgy teszek mint eddig néha próbálkozom és ha úgy gondolja majd egyszer el is fogadja 😊
2023. ápr. 26. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:
A mi védőnőnk soha nem kérdezte mit eszik a gyerek, hízik, egészséges ennyi.
2023. ápr. 26. 19:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Nálunk nemcsak a védőnő, de még a gyerekorvos is,múltkor már úgy voltam leírom és oda adom neki mert felhúzom magam ahogy sorolom a menüt. De már azis eszembe jutott, hogy lehet ötletet akar másnapi ebédhez!Azthittem csak velem csinálja, de nem más anyuka is mesélte!
2023. ápr. 26. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!