Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy gyereknél hány éves korig...

Egy gyereknél hány éves korig van rendben, ha egyáltalán rendben van az, hogy naponta órákhosszat üvölt végig úgy, mintha épp rituálisan kivégeznék, mert megszállta valami?

Figyelt kérdés
Ismerem a nem kapott csokit hisztit, de ez nem az. Milyen "nevelés" mellett fordul ez elő?
2023. ápr. 23. 17:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Családon belül az egyik gyerek az anyja után ordított mint a sakál, vagy ha valamit nem szabadott neki. Tényleg, órákig megállás nélkül képes vol vergődni és ordítani. De akkor is ha a kocsiban nem az anyja ölében ült (mert az anyja vezetett) Egy pár éves gyerekről beszélünk, nem csecsemőről. Ő enyhe autista, valószínűleg ezért csinálja. Elég nehezen kezelhető, pedig foglalkozva van vele eleget. Szerencsér mire ilyenné vált kertesbe költöztek, csecsemőként egy csendes tünemény volt.
2023. ápr. 23. 19:54
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyunk mi szomszédok? Itt több gyerekes család is lakik, de kettőnek kiemelkedően neveketlenek a kölykei.
2023. ápr. 23. 20:41
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Szomszedok vavyunk? az enyem kepes orakog uvolteni

Viccelek (de amugy kepes sajnos). Es lehet autista is. Szoval tapasztalattal rendelkezem eleggel. Sajnos.

Nem.neveles kerdese, kiveve ha elhanyagolo a szulo es hagyja orakog uvolteni es o kozben ott sin s vagy furdik a gyerek meg a szobaba zarva uvolt. De tetelezzuk fel nem ez van.

Orakig tarto uvoltes okai: oriasi fajdalom, rosszullet azaz fizikai betegseg. Van amikor nem lehet vele mit kezdeni, bar szabaly szerint ha egy kisgyerek csillapithatatlanul uvolt 1-2 oran at azzal be kell.menni a korhazba mert lehet nagy a baj.

Faradtsag - vannak gyerekek, akik ha tulporögnek, tulfaradnak akkor egyszeruen cska sirni vagy uvolteni tudnak...amig ki nem dolnek

Psziches gond vagy dackorszak. utobbinal hiahetetlen hogy nehany gyerek tenyleg kepes "orakig" artikulatlanul uvolteni. Vagy hat igen ha ertelmi fogyatekos, autista akkor meg sajnos szinten kepes lehet orakog uvolteni valaki.

Mint latbatod egyik se neveles kerdese.

Ha ki akarod deriteni mi baja, akkor fogod magad es amikor hallod epp kb 30 perce az uvoltest szepen bekopogsz sorban a szo.suedokhoz. Nagyjabol ajtonyitassal egyidoben mar tudni fogod ott uvoltenek-e? Illetve nyilvan ne azt mondd hogy kuss, hanem elnezest tudok esetleg segiteni valamiben, mert hallottam.nagyon sir szegeny kisgyerek es megijedtem valami baleset tortent es segitsegre szorulnak? Es jo esellyel nem a halalba kuldenek el hanem elmond valamit amibol kiderulhet az igazsag. Nalunk egy srac jart igy korbe mert o is (es mi is) sokszor hallottunk gyerekeket sirni nagyon ha gosan es ordenarwn estenkent. En mondtam neki az enyem is sir neha eleg csunyan de sose este. Ha jol tudom vegul megtalalta azt a 3 gyerekes csaladot ah estenkent nyuztak egymast a kolkok es felvaltott siras tunt orakon at tartonak...

2023. ápr. 23. 21:31
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Az én fiam kb 3 éves koráig csinálta,hogyha nem engedtem meg Neki valamit,akkor órákig üvöltve sírt,de kitartó voltam nem engedtem Neki.Mostmár mindjárt 4 éves lesz,csak egyszer egyszer fordul elő és nem tart tovább fél óránál.
2023. ápr. 23. 21:41
 15/21 anonim ***** válasza:
23%
Olyan 5-6 éves korban már elvileg ki kell érnie a hisztis korszakból.
2023. ápr. 23. 21:45
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Kínozzák?
2023. ápr. 23. 22:56
 17/21 A kérdező kommentje:
Nemtudom, de van a szokásos oá oá tudod pisi éhes stb, de ez..gyomorból jövő üüüüüooooohhhhhháááá hhhhhhöööáááá 👀 nagyonbeteg
2023. ápr. 23. 22:58
 18/21 anonim ***** válasza:
16%
Akkor autista vagy értelmi fogyatékos lesz.
2023. ápr. 23. 23:14
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, az a baj hogy hagyják sírni. Egy csecsemő azért sír mert valami baja van. Máshogy nem tud jelezni. Valamit csinálni kell vele ha sír. Kaki, pisi, éhes, fázik, melege van vagy zavarja valami...vagy csak babusgatásra vágyik. Jó ilyenkor a anyjára köthető bébijordozó. Na abban még bömbölő gyereket nem hallottál.

Semmi másra nincs szükségük pici korban mint az anyjuk közelségére. Ez egy ősi ösztön, mert ha eltávolodna tőle akár egy métert is, már a ragsdozó elkapná a védtelen csecsemőt. Tudjuk, nincsenek ragadozók, de az ösztön mindannyiunkban ott van még csak sokan nem veszik ezt észre hogy hogy működik a csecsemő és anya kapcsolata.

2023. ápr. 24. 06:06
 20/21 anonim ***** válasza:
77%

"Semmi másra nincs szükségük pici korban mint az anyjuk közelségére. Ez egy ősi ösztön, mert ha eltávolodna tőle akár egy métert is, már a ragsdozó elkapná a védtelen csecsemőt."

Ehhez nem kell a szülőanya, bármilyen felnőtt jó. Azért ösztön, mert ha nincs felnőtt, a szerencsétlen életképtelen magától.

2023. ápr. 24. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!