A családodban ki a jobb szülő?
Nálunk a férjem, egyszerűen ő szeret játszani, ért a gyerekekhez, van türelme, mindenre ráérez mit hogy kell stb
Én mint anya sokkal rosszabb szülő vagyok, nem vagyok oda a gyerekekért erre azutan jöttem rá, hogy lett nekem is. Nyilván szeretem, de nem vagyok egy nagy anya típus.
Nálatok ki a "jobb" szülő!?
Bánt hogy én nem vagyok ilyen nagy rózsaszín ködös anya mint sokaknál látom
Apam. Anyam lelepett, amikor kb 4 eves voltam.
21/l
Nekem a szuleim alkeszok...apamat hagyjuk...anyam amikor jozan volt egy tunder volt,mindent megtett ertunk amit csak tudott.sokszor az utolso szelet kemyeret osztotta szet kozottunk.(nagyon szegenyek voltunk)aztan amikor jott a pia o is ugyanolyan szemet lett mint apank...
Most vagyok 32 eves es meg mindig azt kell latnom,hogy ha megkapjak a fizetest,elverik alkoholra kb harom nap alatt.(pedig mar reges reg nem is lakok otthon,sajat csaladom van)
Hogy nalunk ki a jobbb erre nem tudok valaszolni...
En jobban ertek a fiunkhoz,mert meg kicsi.
A ferjem jobban ert a lanyunkhoz,mert o mar kiskamasz es ra jobban hallgat.
Szuleim tekinteteben mindketten masbanvoltak jok, de apukam ivott, es idonkent duhkitoresei voltak, ezert azzal egyutt is, hogy ot is nagyon szerettem, mig elt, anyukam szerintem turelem szempontjabol mindkenkepp jobb.
A ferjemmel masbanvagyunk jobbak. En turelmesebb vagyok, o meg kovetkezetesebb.
A gyerekem apja lelepett, igy maradok en.
Az en szuleim eseteben, apukam rengeteget dolgozott, igy nem soklat volt velunk, viszont ezzel jo eletet teremtett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!