Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A családodban ki a jobb szülő?

A családodban ki a jobb szülő?

Figyelt kérdés

Nálunk a férjem, egyszerűen ő szeret játszani, ért a gyerekekhez, van türelme, mindenre ráérez mit hogy kell stb

Én mint anya sokkal rosszabb szülő vagyok, nem vagyok oda a gyerekekért erre azutan jöttem rá, hogy lett nekem is. Nyilván szeretem, de nem vagyok egy nagy anya típus.

Nálatok ki a "jobb" szülő!?

Bánt hogy én nem vagyok ilyen nagy rózsaszín ködös anya mint sokaknál látom

2023. ápr. 20. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyértelműen anya, mert apám lelépett. :)
2023. ápr. 20. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a párom, az apuka!
2023. ápr. 21. 00:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Apam. Anyam lelepett, amikor kb 4 eves voltam.

21/l

2023. ápr. 21. 02:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjem. Neki végtelen türelme van.
2023. ápr. 21. 03:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jobb, másban vagyunk jók. Kiegészítjük egymást. Lányom egyik nap engem szeret jobban, másik nap az apját :D
2023. ápr. 21. 06:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, amiben én, van, amiben a férjem jobb. Az én szüleim közül az anyám jobb, bár ő se "jó", csak az összehasonlításban.
2023. ápr. 21. 07:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szuleim alkeszok...apamat hagyjuk...anyam amikor jozan volt egy tunder volt,mindent megtett ertunk amit csak tudott.sokszor az utolso szelet kemyeret osztotta szet kozottunk.(nagyon szegenyek voltunk)aztan amikor jott a pia o is ugyanolyan szemet lett mint apank...

Most vagyok 32 eves es meg mindig azt kell latnom,hogy ha megkapjak a fizetest,elverik alkoholra kb harom nap alatt.(pedig mar reges reg nem is lakok otthon,sajat csaladom van)

Hogy nalunk ki a jobbb erre nem tudok valaszolni...

En jobban ertek a fiunkhoz,mert meg kicsi.

A ferjem jobban ert a lanyunkhoz,mert o mar kiskamasz es ra jobban hallgat.

2023. ápr. 21. 08:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szuleim tekinteteben mindketten masbanvoltak jok, de apukam ivott, es idonkent duhkitoresei voltak, ezert azzal egyutt is, hogy ot is nagyon szerettem, mig elt, anyukam szerintem turelem szempontjabol mindkenkepp jobb.

A ferjemmel masbanvagyunk jobbak. En turelmesebb vagyok, o meg kovetkezetesebb.

2023. ápr. 21. 08:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk időszakosan változó. Az újszülöttkor a férjemnek ment jobban. A dackorszak nekem megy jobban.
2023. ápr. 21. 08:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekem apja lelepett, igy maradok en.

Az en szuleim eseteben, apukam rengeteget dolgozott, igy nem soklat volt velunk, viszont ezzel jo eletet teremtett.

2023. ápr. 21. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!