Ilyen esetben hogyan kellene segítenünk a párom exének?
Lesz egy műtéte, ami miatt kórházba kell mennie. A páromat megkérte, hogy vigyázzunk a gyerekekre néhány hétre. Én mindent leszerveztem, a kicsi járhatna addig a körzetes oviba, a nagyobbak a suliba. Erre anyuka kibukott, hogy nem egyezik bele, hogy elvigyük őket magunkhoz, költözzünk oda hozzájuk addig. Ezt viszont több szempontból sem tudjuk megoldani, szóval a párom megmondta, hogy akkor oldja meg ahogy mással tudja. Most álla bál, hogy nekünk ez lenne a kötelességünk és mégsem segítünk neki.
Tényleg annyira felháborító, hogy csak így tudnánk megoldani?
Hány km?
Sajnos ezt nagymamaval vagy más rokonnal kell megoldani ha apuka sem abban a városban él
Elvált szülő gyereke vagyok, amikor Anya kórházban volt, a nagyszülők vigyáztak rám felváltva. Apa pedig hétvégén vitt el, pedig nem minden hétvégén voltam vele
A gyerek menjen masik iskolaba az apja kenyelme miatt ???
Koltozzon az apja az ex hazaba, arra a par napra. Gondolom nem szervatultesre megy, hogy honapokig korhazban lesz.
Te meg maradj otthon, neked semmi kozod ehhez amugy meg.
25-ös, az meg az anya kényelméről szólt (volna), hogy odaköltöznek a nagyszülők mellé. Mert akkor is váltottak óvodát-iskolát a gyerekek. Elvileg azért költözött oda, hogy hasonló helyzetben segítsenek neki. Namost ki tehet arról, hogy nem így alakult? Az apa semmiképp. Az anya ment el arról a településről, ahol együtt laktak. A nagyszülők görények, ez egyértelmű, de mondjuk anyuka, aki születése óta ismeri őket, reálisabban felmérhette volna, hogy mi várható tőlük.
Ha anyukának nem tetszik így, vissza is költözhet a korábbi lakóhelyére (az apával azonos településre).
Sztem se jó ötlet az iskolás gyereket addig oda járatni ahol ti laktok. Lehet full más tanmenetben tanulnak.
Nem megoldható h te home office-ba dolgozz? Akkor az iskolásnak kérhetnétek arra az időre míg az ex kórházba van magántanulói státuszt vagy vmi h online tanuljon
Erre anyuka kibukott, hogy nem egyezik bele, hogy elvigyük őket magunkhoz, költözzünk oda hozzájuk addig. - mivan?
Oldja meg az ex, nem az én problémám.
Vagy akkor a férjed arra 3-4? hétre odaköltözik, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!