Ilyen esetben hogyan kellene segítenünk a párom exének?
Lesz egy műtéte, ami miatt kórházba kell mennie. A páromat megkérte, hogy vigyázzunk a gyerekekre néhány hétre. Én mindent leszerveztem, a kicsi járhatna addig a körzetes oviba, a nagyobbak a suliba. Erre anyuka kibukott, hogy nem egyezik bele, hogy elvigyük őket magunkhoz, költözzünk oda hozzájuk addig. Ezt viszont több szempontból sem tudjuk megoldani, szóval a párom megmondta, hogy akkor oldja meg ahogy mással tudja. Most álla bál, hogy nekünk ez lenne a kötelességünk és mégsem segítünk neki.
Tényleg annyira felháborító, hogy csak így tudnánk megoldani?
Nekem az ex a felháborító. Megértem, ha suli, ovi miatt jobban örülne neki ha ti mennétek oda, mert jobb a gyerekeknek is ha nincsenek kiszakítva a megszokott környezetből. De nektek az nem megoldható. Igen, kötelessége az apának is segiteni (gondolom a gyerekek apja, javíts ha tévedek), viszont ti teljesitettétek volna a kötelességet, ő kezdett morogni, hogy ez így nem felel meg neki. Akkor fizessen 0-24 sittert. Nem vagytok a játékai se senkije, hogy úgy pattogjatok, ahogy neki tetszik.
A lófsznak is van vége..
Ti abszolút korrektül álltok hozzá. Egyébként az exnők 99,99999%-a pont attól akadna ki, hogy az új nő az ő fürdőszobájában fürdene, az ő konyhájában főzne, máshova pakolná az edényeket, a saját bugyijait az ő bugyjai mellé tenné a szekrénybe stb. Szóval nagyon furcsa ez a nő, mintha vissza akarná édesgetni a párodat magához.
A párod nagyon helyesen megmondta, hogy akkor oldja meg mással. Ha áll a bál, az ne zavarjon titeket. Egy ilyen hülyével nem kell leállni vitatkozni.
"Én a saját gyerekeimmel meg az iskolaváltást nem tudom
összehozni"
Még mindig nem értem.
Miért nem járhat mindenki a saját iskolájába?
Az szerintem is abszurd, hogy mondjuk egy hónapig egy másik iskolába járjon bármelyik gyerek is.
A páromnak ez napi 6 óra utazást jelentene munkába és vissza, a gyerekeknek is ennyi lenne, ha tőlünk járnának a megszokott oviba/suliba és nem is lenne senki aki el tudná őket vinni. A párom főnöke annyit mondott, hogy felmondhat ha akar...
Nem tudom pontosan meddig lenne kórházban, 2-4 hetet mondtak, addig biztos nem tudná őket ellátni utána meg felépülés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!