Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben hogyan kellene...

Ilyen esetben hogyan kellene segítenünk a párom exének?

Figyelt kérdés

Lesz egy műtéte, ami miatt kórházba kell mennie. A páromat megkérte, hogy vigyázzunk a gyerekekre néhány hétre. Én mindent leszerveztem, a kicsi járhatna addig a körzetes oviba, a nagyobbak a suliba. Erre anyuka kibukott, hogy nem egyezik bele, hogy elvigyük őket magunkhoz, költözzünk oda hozzájuk addig. Ezt viszont több szempontból sem tudjuk megoldani, szóval a párom megmondta, hogy akkor oldja meg ahogy mással tudja. Most álla bál, hogy nekünk ez lenne a kötelességünk és mégsem segítünk neki.

Tényleg annyira felháborító, hogy csak így tudnánk megoldani?

2023. ápr. 19. 10:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
60%

Nekem az ex a felháborító. Megértem, ha suli, ovi miatt jobban örülne neki ha ti mennétek oda, mert jobb a gyerekeknek is ha nincsenek kiszakítva a megszokott környezetből. De nektek az nem megoldható. Igen, kötelessége az apának is segiteni (gondolom a gyerekek apja, javíts ha tévedek), viszont ti teljesitettétek volna a kötelességet, ő kezdett morogni, hogy ez így nem felel meg neki. Akkor fizessen 0-24 sittert. Nem vagytok a játékai se senkije, hogy úgy pattogjatok, ahogy neki tetszik.

A lófsznak is van vége..

2023. ápr. 19. 11:03
 2/30 anonim ***** válasza:
97%
Pár hétre átíratni a gyerekeket más iskolába/óvodába? Hát nem tudom, szerintem sem jó ötlet, leginkább a gyerekeknek nem lenne ez jó.
2023. ápr. 19. 11:04
 3/30 anonim ***** válasza:
32%

Ti abszolút korrektül álltok hozzá. Egyébként az exnők 99,99999%-a pont attól akadna ki, hogy az új nő az ő fürdőszobájában fürdene, az ő konyhájában főzne, máshova pakolná az edényeket, a saját bugyijait az ő bugyjai mellé tenné a szekrénybe stb. Szóval nagyon furcsa ez a nő, mintha vissza akarná édesgetni a párodat magához.

A párod nagyon helyesen megmondta, hogy akkor oldja meg mással. Ha áll a bál, az ne zavarjon titeket. Egy ilyen hülyével nem kell leállni vitatkozni.

2023. ápr. 19. 11:05
 4/30 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk ezt az ovit-iskolát én se értem. Miért nem járhatnak tőletek a régi helyre?
2023. ápr. 19. 11:07
 5/30 A kérdező kommentje:
A párom munka mellett nem tudná hozni vinni a gyerekeket akkor sem, ha odaköltözne. Én a saját gyerekeimmel meg az iskolaváltást nem tudom összehozni (befogadó nyilatkozat, bizottsági kijelölés stb.), ráadásul a változást sem feltétlenül viselnék jól, ezért gondoltuk, hogy így lenne a legjobb, legegyszerűbb megoldani.
2023. ápr. 19. 11:10
 6/30 anonim ***** válasza:
89%
Gyerekek hetekig (mondjuk ma már nincs semmi, amivel heteket kell kórházban tölteni) anyuka nélkül, plusz még teljes környezetváltotás? Eszembe nem jutna, hogy ezt javasoljam. Ha neked nem oké, megy apu egyedül, neki ugyanis kutya kötelessége segíteni...
2023. ápr. 19. 11:10
 7/30 anonim ***** válasza:
96%

"Én a saját gyerekeimmel meg az iskolaváltást nem tudom

összehozni"

Még mindig nem értem.

Miért nem járhat mindenki a saját iskolájába?

Az szerintem is abszurd, hogy mondjuk egy hónapig egy másik iskolába járjon bármelyik gyerek is.

2023. ápr. 19. 11:14
 8/30 anonim ***** válasza:
87%
Tehát a sajátokat megviselnê, nekik kuss, miközben van egy beteg anyukájuk is. Apu növesszen tököt és oldja meg a munkahellyel.
2023. ápr. 19. 11:16
 9/30 A kérdező kommentje:

A páromnak ez napi 6 óra utazást jelentene munkába és vissza, a gyerekeknek is ennyi lenne, ha tőlünk járnának a megszokott oviba/suliba és nem is lenne senki aki el tudná őket vinni. A párom főnöke annyit mondott, hogy felmondhat ha akar...

Nem tudom pontosan meddig lenne kórházban, 2-4 hetet mondtak, addig biztos nem tudná őket ellátni utána meg felépülés kérdése.

2023. ápr. 19. 11:20
 10/30 A kérdező kommentje:
Szegregált iskolába sajnos nem olyan nagy a mozgástér mint amúgy.
2023. ápr. 19. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!