Vanda névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Csupán kíváncsi vagyok ki mit gondol róla, nem az itteni vélemények alapján döntök. :D Nekem nagyon tetszik. Gúnyolható? Hogy lehetne becézni amúgy?2023. ápr. 18. 13:05
1/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szóba került ez a név is, ha lányunk lett volna, de fiunk lett :D
Egyik kolléganőm Vanda, mi Vandusnak szoktuk becézni. :) Gúnyolni meg minden nevet lehet valahogy szerintem, a gyerekek fantáziája ebben kimeríthetetlen :D
2/23 anonim válasza:
Nekem is tetszik, én is adnám. Vagány kis név. :)
3/23 hollófernyiges válasza:
Túl könnyű gúnyolni, randavanda.
4/23 anonim válasza:
Ez pont könnyen csúfolható. Mint a régi viccben, amikor bemutatkozik a nő, hogy Vanda vagyok, mire azt válaszolják neki, hogy és vettentő öveg is.
5/23 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nem illet a vezetéknevünkhöz, így hamar kiesett nálunk.
Egyébként nem túl gyakori, de közismert, le tudják írni, nem félreérthető.
Egyedül a vandál jut eszembe róla ami negatív de szerintem gyenge csúfolásnak.
6/23 anonim válasza:
Szerintem szép,adható,viselhető!
7/23 anonim válasza:
Egy ellenszenves személy jut eszembe róla, de a nevet teljesen vállalhatónak tartom.
8/23 anonim válasza:
Szia!
Engem így hívnak és nagyon szeretem ezt a nevet. Engem csak úgy gúnyoltak vele hogy Vanduci , de mikor rájöttek, hogy nem zavar abbahagyták.
10/23 anonim válasza:
#8 vagyok, csak a becézést kifelejtettem. Engem így szoktak becézni: Vandus, Vanduska, Vindi (az egy hosszú történet lenne hogy találták ki),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!