Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mondják sokan, hogy...

Miért mondják sokan, hogy ilyen világba nem érdemes gyereket szülni, mert kitudja mi lesz 20-30 év múlva?

Figyelt kérdés

Mostanában tele van ilyen hülye kérdésekkel a Gyerekvállalás, nevelés kategória, a gyermektelen emberek írják azokat folyamatosan, hogy minek szülnek gyereket ilyen bizonytalan helyzetben, amikor a gazdaság is hamarosan összeomlik, stb..

Miért? Az 1., 2. világháború után is sok gyerek született, nem?

Ha így gondolkodott volna az emberiség, már rég kihaltunk volna (szerintem). 😅

2023. ápr. 12. 21:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%
Sok helyen ezt lehet hallani, hogy minek a gyerek, xar a világ, felégünk, elönt az árvíz, jön az atomháború, összedől a dollár mit tudom én. Aki nem akar gyereket annak ne legyen, aki szeretne az a világvégén is tud majd gondoskodni róla
2023. ápr. 12. 22:20
 12/34 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként az nem esik le sokaknak hogy kedves vezetőink direkt döntik be a világot és a gazdaságot. Fenntarthatatlan lesz az egész rendszer, sokkal több öreg lesz mint fiatal, gondoskodni kell majd róluk. Igen ám de ki fog? A fiataloknál elterjesztették ezt az idős gyűlöletet. Semmibe nézik az öregeket, holott annak idején a vének voltak a csoport nagyra tartott személyei az élettapasztalatok miatt. Tehát ők nem fognak gondoskodni az idős generációról. Sok helyen legalizálják az eutanáziát, van ahol bulit szerveznek a kisöregnek hogy majd az est fénypontja után nyugiban dobja fel a csusszanót. Szép új világrend
2023. ápr. 12. 22:25
 13/34 anonim ***** válasza:
15%
Plusz direkt szítva van a férfiak és nők között a feszültség, egymás ellen hangolás, aki nem látja nyissa ki a szemét. Hogy miért van ez? Hogy ne szülessenek gyerekek... A legerősebb csoport a család, ha nincs család az egyén védtelen és irányítható, befogható nagyobb mozgalmak és ideológiák mögé, amik nem biztos hogy a jót szolgálják
2023. ápr. 12. 22:27
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Mert ők így gondolják, Te meg máshogy.
2023. ápr. 12. 22:33
 15/34 anonim ***** válasza:
62%
Soha semmikor nem lehet tudni, hogy mi lesz 20-30 ev múlva. Amióta világ a világ.
2023. ápr. 13. 02:14
 16/34 A kérdező kommentje:
Szerintem meg inkább ebbe az országba nem (annyira) érdemes, ha már arról beszélünk, amúgy is olvasni sok magyartól, hogy külföldre mentek lakni, és ott is szültek.
2023. ápr. 13. 06:05
 17/34 A kérdező kommentje:
De amúgy meg egyáltalán jobb lenne előre tudni, hogy mi lesz? Akkor szerintem a világháború előtt senki sem szült volna, ha tudták volna, hogy mi lesz..
2023. ápr. 13. 06:06
 18/34 anonim ***** válasza:
34%

Ők ben is igagàn szeretnének gyereket.

Találtak egy indokot, amit lehet puffigtatbi.

Ez mindig is îgy volt.

20 év alatt sok dolog változik.

Jó és rossz irànyba is.

Mondjuk:

Amikor én voltam gyerek, akkor a háztartásokban nem volt telefon, csak elvétve.

Postára vagy fülkébe kellett menni..

20 évvel később pedig màr színes kijelzős mobilon gps is volt, és internet.

A gyerekek kezében is.

Ez csak egy kiragadott példa..

2023. ápr. 13. 06:31
 19/34 anonim ***** válasza:
68%

Derjaderja

Akkor gondolom már el is ástad mindkét gyereked, nehogy szenvedjenek ezen a világon, ugye?

2023. ápr. 13. 06:59
 20/34 Derjaderja ***** válasza:
19%

Nyilván nem ástam el őket.

De azért olvass utána. Nem látom értelmét a gúnyolódásnak, elég aggasztó q világ helyzete.

Az én párom egyáltalán nem aggódós és sose foglalkozott a klíma dolgokkal, de tavaly ő is látta mi történik, és azóta is látja. Tájékozódott is közben.

2023. ápr. 13. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!