Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mi legyen a...

Szerintetek mi legyen a nevük? Ikrek fiú -lány.

Figyelt kérdés

Nina-Noé

Níla-Nolen

Milla-Mór

Annaróza-Ármin

Zoé-Zalán

Málna-Miron

Bodza-Bercel

Bella-Buda

Panka-Péter

Zafira-Zente

Dorka-Doma

Szofi-Soma

Helka-Hunor

Zorka-Záven

Luna-Leó

Liliána-Ludvig

2023. ápr. 10. 19:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
41%

Hú, hát… na jó, Helka-Hunor talán a legnormálisabb, a Zoé-Zalán is jó.

Mondok akkor hasonló stílusban:

Miléna-Marton

Davina-Doma

Frida-Fülöp

Franciska-Flórián

Minka-Milán

Jana-Joel

Lotte-Leon

Viszont en nem adnek ugyanolyan kezdobetuvel kezdodot.

2023. ápr. 10. 21:19
 12/36 anonim ***** válasza:
77%
Szofi és Soma, mindkettő név vállalható.
2023. ápr. 10. 21:55
 13/36 anonim ***** válasza:
83%

Ezek közül a Zoé-Zalán párost választanám. De nem rossz a Panka-Péter vagy a Helka-Hunor sem.

Mindenképp azonos betűvel szeretnétek?

Mert ha monogrammal kell jelölni/megkülönböztetni dolgokat, akkor például előnyösebb, ha nem egyforma nekik. Ettől még passzolhatnak a nevek máshogy is, ha azt szeretnétek pl. szótagszám, magánhangzók, végződés, jelentés tekintetében. Vagy akár A-val és B-vel kezdődő is lehet :)

Vagy akár ha szótagok egyeznek már van egy kis egységérzet mégsem zavaró pl.: Maja - Soma, Nóra - Hunor stb.

2023. ápr. 10. 22:21
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül kell egyébként egymáshoz passzoló neveket adni ám csak azért mert egyszerre születnek. Felnőttként nem az fogja meghatározni őket, hogy van ikertestvérük, szerintem ez a szokás kifejezetten idétlen.

Egypetéjű iker fiaim vannak, teljesen más hangzású, kezdőbetűjű nevekkel, mert szerintem jobb, ha van saját nevük, nem pedig ilyen kis cukimuki összevont, egybe mondott neveik.

2023. ápr. 10. 23:12
 15/36 harebell ***** válasza:

Szerintem már az se szerencsés, ha testvéreknek ugyanaz a monogramja, nem hogy ikreknek.

Mindenesetre ha ragaszkodtok ehhez, a felsoroltak közül szerintem a Helka-Hunor, Zoé-Zalán, Szofi-Soma a legjobb.

2023. ápr. 11. 00:04
 16/36 anonim ***** válasza:
Helka-Zente, Zorka-Soma,
2023. ápr. 11. 05:46
 17/36 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a Luna-Leo pár tetszik legjobban, bár egészen biztosan nem adnék azonos kezdőbetűs neveket nekik.
2023. ápr. 11. 06:20
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Bodza-Hunor

Panka-Soma

2023. ápr. 11. 12:12
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

@@Nekem a Panka-Péter, ami tettszik. A többi név közül csak a Dorka-Ármin. Én nem ragaszkodnék a hangzási hasonlósághoz, tehát két különfélét adnék, akár, mint a Dorka-Ármin. De ha mégis ez tettszik, még pár javaslat.

Léna-Levente.

Virág-Viktor.

Maja-Mihály.

Dóra-Dávid.

Sára-Sándor.

Anita-András.

Liza-László.

Zsófia-Zoltán.

Janka-jános.

Erika, Patrik.

Tünde-Endre.

Majd had tudjuk meg, mi lesz a nevük!

2023. ápr. 17. 11:37
 20/36 anonim ***** válasza:
Mit választottatok?
2023. ápr. 17. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!