Sára névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Illetve mennyire hasznos vagy nem hasznos az alliteráló nevek? pl.Somogyvári Sára? Ha nem hangzik mókásan akkor szerintetek hasznos lehet? Szerintem hasznos és szép így a név de érdekel ki mit gondol. Illetve sokaknak a "sár" miatt nem tetszik de én valahogy sosem asszociáltam erre mert amikor ugye kimondom a nevet akkor nem úgy mondom hogy Sár-a hanem Sá-ra. Sárák vannak akik ez miatt gúnyolnak? Mennyire lehet ez hátrány?2023. ápr. 9. 22:20
1/11 anonim válasza:
2,5 éves a kisebb lányom, Sára a neve. Soha nem jutott eszembe róla a sár. Szerintem elég komoly név, mi nem szeretjük a becézéseit. A nagyobb lányom Jázmin, Őt sem becézgetjük.
2/11 anonim válasza:
Nem vagyok Sára és kevés Sárát ismerek igy nem tudom mennyire szokták öket igy gunyolni? Nekem tetszik a Sára név, függetlenül a vezetéknévtöl.
6/11 anonim válasza:
Régi bibliai név . Szerintem ritka . Felnőttként sem fogja égetni a név tulajdonosát.( szemben az Almákkal,Mandulákkal,stb)
7/11 anonim válasza:
Szerintem szép név. Nálunk listás volt. (a vezetéknevünk viszont nem passzolt hozzá mert... ss.. s Sára túl "S" lett volna)
A sár sosem jutott eszembe a névről.
Ebben a formában (alliterálva) jól cseng.
8/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, és a sár jut róla eszembe.
9/11 anonim válasza:
Klasszikus név, mostanában kezd megint divatja lenni, van a szomszédban is egy nagyon aranyos kislány, aki Sári. Nincs bajom a névvel, és alliteráló formában kifejezetten tetszik.
10/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, egyszerűen nem szép a hangzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!