Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha valaki csak egy gyereket...

Ha valaki csak egy gyereket akar, és annyi is marad neki, miért kérdezgetik folyton az ismerősök, hogy mikor lesz kistesó?

Figyelt kérdés

Én egyedüli gyerek vagyok, és anyukám sokszor megkapta ezt a kérdést.

Viszont ha meg egy családban 3 gyerek van, akkor meg azon vannak felháborodva, hogy "ilyen világba nem érdemes 3 gyereket szülni, hova gondolnak az emberek"

Szóval nem értem...

Nektek hány gyereketek van, és még mennyit terveztek?

2023. ápr. 8. 17:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomó embernek semmi témája nincs ezeken a paneleken kívül, hogy mikor lesz esküvő, első gyerek, második stb. Nem tudnak arról beszélni, hogy milyen érdekes könyvet olvastak, mit néztek meg a színházban, vagy hova utaztak el. Ha valami komolyabb témát felvetsz nekik, kb nem is tudnak hozzászólni, mert nincs meg hozzá az tájékozottságuk.

Persze sok kivétel van, idősek között is.

2023. máj. 19. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!