Ha valaki csak egy gyereket akar, és annyi is marad neki, miért kérdezgetik folyton az ismerősök, hogy mikor lesz kistesó?
Figyelt kérdés
Én egyedüli gyerek vagyok, és anyukám sokszor megkapta ezt a kérdést.
Viszont ha meg egy családban 3 gyerek van, akkor meg azon vannak felháborodva, hogy "ilyen világba nem érdemes 3 gyereket szülni, hova gondolnak az emberek"
Szóval nem értem...
Nektek hány gyereketek van, és még mennyit terveztek?
2023. ápr. 8. 17:53
11/11 anonim válasza:
Egy csomó embernek semmi témája nincs ezeken a paneleken kívül, hogy mikor lesz esküvő, első gyerek, második stb. Nem tudnak arról beszélni, hogy milyen érdekes könyvet olvastak, mit néztek meg a színházban, vagy hova utaztak el. Ha valami komolyabb témát felvetsz nekik, kb nem is tudnak hozzászólni, mert nincs meg hozzá az tájékozottságuk.
Persze sok kivétel van, idősek között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!