Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi gyerektartást fizessek...

Mennyi gyerektartást fizessek a jövőben?

Figyelt kérdés

Kérdezhetném úgy hogy mennyi kb 2023 ban a gyt átlagosan? (nincs benne tapasztalatom) sejtem hogy fizetés függő is ezért írom le hogy hamarosan hazaköltözés lesz emiatt.

Távkapcsolatban élünk a volt barátnőmmel a fiunk most 4 éves és havonta járok haza 2 hétre szóval azért nem a világ vége. Indokolatlanul sok pénzt küldök/viszek haza havonta (kb majdnem a teljes fizetésem otthon landol ami kb 850.000ft (lakhatási költségeken kivül) mivel ápoló vagyok így a külföldi lakhatásom ingyenes a betegnél akit ápolok

na most a helyzet a következő volt barátnőm amikor nem vagyok otthon folyamatosan csalt (ezt egy szomszédnak köszönhetem aki 1x rajta kapta őket mert elfelejtették behúznia függönyt és véletlenül belátot és innen pedig borult a bili.)

Jelenleg úgy néz ki a matek hogy én fizetem az albérletet ami 250(rezsivel) és ezen felül még kb 700-800e ft ot hazaviszek havonta és nagyon szépen élnek belöle.

Most fogom hivatalossá tenni legalábbis szeretném így kiváncsi vagyok hogy mi a reális összeg amit elfogadjak.

A helyzet annyiban változik hogy így ezek után és gyerek miatt hazaköltözök így a kb 1M ft os fizetésem le fog menni egy magyar átlag kb nettó 350eft ra így ebből kell majd gazdálkodnom (albérlet + étel stb)

Nem vagyunk szerencsére házasok így ezzel nem kell foglalkoznom viszont nincs saját ingatlanom így azt magamnak kell fizetnem.

Most megy a patária otthon és fenyegetőzik mert nagyon jó világot biztosítottam neki éveken keresztül és szerintem nem tudja hogy fogja magát fentartani.... viszont ennek vége, és a gyerek miatt haza költözök ez nem kérdés. ( bent lakásos ápolóként amúgy sincs életem itt kint csak a pénz volt a jó és a családért megérte szenvedni)

2023. ápr. 2. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
A 4 eves gyerek ovodaba jar, tehat anyuka elmehet mellette dolgozni. A netto 350bol pedig nem fognak 100ezret megitelni, max 50et.
2023. ápr. 2. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
50.000 Ft.
2023. ápr. 2. 21:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fizetésből kb. 60 ezer a reális.
2023. ápr. 2. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
50-60ezer max amit megítélnek.
2023. ápr. 2. 22:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm rendben

akkor körülbelül ilyesmihez fogok ragaszkodni majd amikor elkezdjük az ügyvéddel átbeszélni.

2023. ápr. 3. 02:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok szemét lenni, de ha felmondasz küldd már át kérlek, hogy hol dolgoztál!

Egy hónapban két hét itthonlét 800ért? Ez álommmunka! angolul, németül tudok, sérült gyerekekkel dolgozom és tervezem a kimenetelt, de ilyen sok "hazautazási lehetőségről nem is álmodtam"

2023. ápr. 3. 06:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem 1hónapban van 2 hetet itthon ha jól értem, hanem 1 hónap után van 2 hét szünet. Tehát 6 hétből 4 hét meló.
2023. ápr. 3. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!