Szerintetek is ízléstelenek ezek a megjegyzések a babámmal szemben?
Apósom gyakran átjön meglátogatni a kisfiamat. Amikor fürdetem és pucér mondja neki “mutasd meg a lányok àlmàt” illetve, most tanulja a mászást, elkezdett kutyazni, és folyamatosan ilyeneket mond “ezaz helyes a technikai/ így kell majd megcsinalni a lányokat.”
Annyira ízléstelennek tartom,’ő még egy pici baba.
Szerintem is nagyon alja szöveg. Valaki megírná pontosan mit és hogy mondana? Elképzeltem a szituációt és furcsán hat a fejemben.
"Legyen szíves ne mondjon ilyeneket a fiamra?"
Vagy csak simán "Ne mondja ezt!"?
Nulla interakcióm van apósommal, magázódó viszonyban vagyunk, megszólítanom is furcsa. Ti hogy mondanátok?
14# Szerintem alapvetően nem bazári majomság az, ha egy nagyszülő megnézné a kisbaba unokájàt fürdés közben. Mert aranyos, ahogy pacsál, amilyen fejeket vág, stb. És normál helyen ennél többet nem látnak bele. Apóst már az első ilyennél leállítottam volna, szerintem iszonyat alpári, proli dolog és némileg pedofil egy babába ilyeneket belelátni.
Milyen lett volna a szitu? Először csak mosolyogva jeleztem volna, hogy "jajj ne már papa, ez nem egy babához illő téma, ne poénkodj ilyenekkel légyszi". Ha nem veszi a lapot, akkor a másodiknál már határozottabban szólnék rá, hogy kértem, hogy ezeket mellőzze. Miért? Mert van is ilyen élményem. Ovis forma lehettem, amikor a nagypapám (aki akkor már masszívan alkesz lett újra), azzal a locsolóverssel várt a húsvéti kajára részegen, hogy "fel a szoknyát, le a bugyit, hagy locsoljam meg a punit". Én nem értettem, de azt már nagyjából éreztem, hogy ez nem oké. Az élettársa döbbent arca a mai napig előttem van és anyukám határozott határszabása is, hogy az unokájának ilyet ne mondjon, mert legközelebb már ezen a ponton sarkonfordulunk és hazamegyünk! Szerintem gáz egy nagyszülőre így emlékezni, pláne hogy ez torzítja az amúgy nagyon szép közös emlékeket. Belőle az alkohol hozta ki az idiótát. Ha valaki alapból az, akkor helyretenném amíg a gyerek még nem érti, mert komoly bélyegeket tudnak az ilyenek hagyni. Az ilyen belelát ilyeneket akkor is, ha nem meztelen a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!