Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet elfogadni, ha...

Hogy lehet elfogadni, ha nagyon csúnya lett a mellem szülés-szoptatás után?

Figyelt kérdés
Eddig szerencsésnek tartottam magam, terhesség alatt nem lett egy csíkom sem, a hasam nem ereszkedett meg, nem is maradt rajtam felesleg. 1 évig szoptattam, már jó pár hónapja abbahagytam, de a melleim borzasztó csúnyák lettek. Tipikus üres tejeszacskó hatás, ráadásul az egyik nagyobb lett, mint a másik. Nagyon lehangoló meztelenül lenni vagy tükörbe nézni így. :( Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom, de sajnos mégis zavar. Ti hogy tudtátok elfogadni a szülés utáni melleteket, testeteket?

2023. ápr. 1. 12:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A 17-es nem altatja magat! Az en parom is elfogadott engem amikor peldaul meghiztam, semmi nem valtozott a szexben sem. Ugyanez amikor strias es logo lett a mellem mikor lefogytam.

Amugy itt egy video, nekem ez segitett.

[link]

VAGY:

Keressetek ra ezekre a sztarokra, itt van par link keppel de rengeteg van roluk ha rakerestek ugy hogy “Lady Gaga saggy boobs” vagy “Lindsay Lohan saggy breasts” stb.

Lady Gaga:

[link]

Leila George (Sean Penn felesege volt):

[link]

Lindsay Lohan:

[link]

[link]

Azert ezek se kispalyas szinten lognak es nyilvan lenne penzuk mutetre.

Lanyok, regen nekem is annyira szepen alltak a melleim, de hizas fogyas miatt szornyuek lettek. Nekem szulnom se kellett. Ha legalabb lenne egy gyerek, azt mondanam, hogy miatta megerte. De nem akarom megmuttetni. Regen se muttettek az emberek es a 90-es evekben nudizni jartak csomoan, lattak egymast, a valosagot lattak, hogy a tobbsegnek bena melle volt, vagy mert szult, vagy mert hizott fogyott, vagy mar eredetileg is logtak esetleg.

A media programozta at ezt az egeszet es attol erezzuk magunkat ennyire szarul.

nov. 10. 18:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Ahol meg hazudik a ferj, az kapva kapna a lehetosegen hogy megmuttesse az asszony magat, pl azt mondana h “Jaj szívem tudod hogy szerintem gyonyoru vagy de plasztikaval meg gyonyorubb lennel”. Blabla. Vannak ferfiak akiket tenyleg nem zavar, nem ezzel vannak elfoglalva.
nov. 10. 18:43
 23/23 anonim ***** válasza:
21-es, Teljesen jó amit írtál plusz a képek is. Én is ezt gondolom. :)
nov. 11. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!