Hogy lehet elfogadni, ha nagyon csúnya lett a mellem szülés-szoptatás után?
A 17-es nem altatja magat! Az en parom is elfogadott engem amikor peldaul meghiztam, semmi nem valtozott a szexben sem. Ugyanez amikor strias es logo lett a mellem mikor lefogytam.
Amugy itt egy video, nekem ez segitett.
VAGY:
Keressetek ra ezekre a sztarokra, itt van par link keppel de rengeteg van roluk ha rakerestek ugy hogy “Lady Gaga saggy boobs” vagy “Lindsay Lohan saggy breasts” stb.
Lady Gaga:
Leila George (Sean Penn felesege volt):
Lindsay Lohan:
Azert ezek se kispalyas szinten lognak es nyilvan lenne penzuk mutetre.
Lanyok, regen nekem is annyira szepen alltak a melleim, de hizas fogyas miatt szornyuek lettek. Nekem szulnom se kellett. Ha legalabb lenne egy gyerek, azt mondanam, hogy miatta megerte. De nem akarom megmuttetni. Regen se muttettek az emberek es a 90-es evekben nudizni jartak csomoan, lattak egymast, a valosagot lattak, hogy a tobbsegnek bena melle volt, vagy mert szult, vagy mert hizott fogyott, vagy mar eredetileg is logtak esetleg.
A media programozta at ezt az egeszet es attol erezzuk magunkat ennyire szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!