Meddig jár havonta a védőnő?
Lassan egy éves a gyermekem, még havi szinten jön a védőnő, vagy ha épp nem jön, akkor ugye vinni kell a státuszokra.
Meddig van ez a havi szintű látogatás? Mikor ritkul?
Mondjuk, ha már így is, úgy is kötelező vele a havi találka, akkor kényelmesebb, hogy ő jön.
Amúgy minden védőnővel jól kijövök/kijöttem, csak most így eszembe jutott, hogy meddig van ez, mert most fog jönni jövő héten, utána még a dokihoz is kell menni tanácsadásra, és sűrűnek tűnik ez az "egészségügyi program" Húsvét előtt 😅
15 vagyok
Azt elfelejtettem hogy mi az első két hónapban mentünk mérésre hetente hozzá.
Nálunk valószínűleg a COVID is borította a papírformát, de háromszor jött ki: amikor megszületett, 3 hónapos korában, mert fura volt nekem valami és ellenőrizni szerette volna, hogy nincs-e gond és 5 hónaposan. Egyébként fél éves koráig látta havonta a gyermekorvosnál státuszvizsgálaton/oltáson, utána csak 3 havonta. Levelezni az elején elég sűrűn leveleztünk.
Az előző körzetes védőnő és a korábbi gyermekorvos szinte egymásnak adták a kilincset, amikor az unokaöcsém született: 6 hetes koráig egyik héten egyikük jött, másikon a másik, utána már csak a védőnő járt ki. Egyébként még a mi védőnőnk és gyermekorvosunk is ők voltak :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!