Sajnos csak most jött el az ideje a babavallalásnak,33 évesen, viszont rettegek , hogy nem lesz egészséges?Ezt az aggodalmat, hogyan lehet leküzdeni?
36 éves voltam amikor szültem, de nem agyaltam ilyesmin. Részt vettem a kötelező és nem kötelező vizsgálatokon. Egészséges kislányunk született.
Kár már most aggódni, annyi de annyi aggódás lesz majd azután, ha már meglesz! 😃
40 folott jonnek inkabb a problemak, de akkor sem torvenyszeru.
33 evesen teljesen atlagos korban vagy.
A genetikai betegsegeknek meg pl. semmi koze a korhoz, szerintem ne gyartsd magadnak a problemat, inkabb elvezd ki a terhesseget.
Én egy hét híján 33 évesen szültem meg az első babámat,most születtek ikreim, idén leszek 35. A férjem egy évvel fiatalabb nálam. Kutya bajunk :)
Nézd, sajnos probléma gyakorlatilag bármikor lehet, fiatal nő is szülhet beteg babát és idősebb nő is szülhet egészségeset.
Én szurkolok nektek,hogy minden rendben legyen.
Abban igaza van az elsőnek,hogy amúgy a terhesség megállapításától kezdve egy aggodalom az életed 😅
En 31 evesen szultem a masodik babat.
Ne aggodj nem lesz semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!