Mennyire igaz az, hogy akinek gyermeke van, az a gyermektől semmit nem tud csinàlni?
Figyelt kérdés
Tanulni, dolgozni, képezni magàt, ismerkedni, ilyesmik.2023. márc. 22. 15:23
11/27 anonim válasza:
Nekünk 2 gyerek van. 1.5 és 4 évesek.
Konkrétan pisilni nem tudok elmenni egyedül.
A nagy ovis, a kicsi itthon velem.
Vallalkozó vagyok, kb napi 2 órát dolgozom. Edte 10től éjfélig. Máskor nem tudok tőlúk koncentrálni.
Férjem reggeltől estig dolgozik.
Ha pl dokihoz kell mennem, az elég nagy logisztika. Vagy férjem vagy anyám szabin legyen
12/27 anonim válasza:
Eléggé a körülményektől függ, de így általánosságban szerintem nem igaz.
13/27 anonim válasza:
Gyerekek számától, korától és természetétől is függ. Vannak időszakok, nálunk a kicsi most 4 hónapos, nyugis baba, mellette sok mindent lehet csinálni, nem sok vizet zavar. A nővére 3 éves, hát ő már kicsit problémásabb. Külön-külön lehet, hogy nem lenne para, de a kettő együtt igencsak melós, és még mi lesz itt, mire a kicsi is 3 éves lesz?! Szóval azért nem egyszerű, na. Priorizálni kell, nyilván a munka elsőbbséget élvez elég sok mindennel szemben, szóval azt megoldja az ember, de ha nincs külső segítség (az apukákat, akik átveszik a gyereket, amíg elmész fürdeni légyszi ne tekintsük segítségnek), akkor szerintem elég nehéz tényleg mindenre időt szánni. Nem is csak időben sok egy gyerek, hanem energiában is, lefáraszt egyszerűen, és aztán meg amikor már lenne is időd foglalkozni mással képtelen vagy rá, mert kb csak a tiktokot tudod bambulni, arra van erőd, még egy mosást berakni is teljesítmény. Legalábbis nálam inkább ez a tapasztalat, két nagyobb, mondjuk iskolás gyerek mellett ez lehet, hogy kicsit más, ezt nem tudhatom.
14/27 anonim válasza:
Persze, iskolás mellett már más, akit úgy 10 évig nyilvan nem hagyhattam egyedul,15 évesen már önálló és nem igényel felügyeletet
Teljesen más életforma
15/27 anonim válasza:
7 hós gyerekem van és nem tudnék egyiket se a felsoroltak közül. Az alapszükségleteim sincsenek mindig kielégítve. Később nem tudom mi lesz.
17/27 anonim válasza:
Azért aki wcre sem tud elmenni az erősen túloz. Nem hal bele egy gyerek ha nem ő a világ közepe 5 nyomorult percre..
18/27 anonim válasza:
Egy barátnőm mondta, hogy amikor ő nagy wc-n van, akkor van, hogy 15 perc is kell neki, hogy végezzen. Annyi időre megértem, hogy nem akar valaki felügyelet nélkül hagyni egy gyereket. 15 perc alatt 0 felügyelettel bármi megtörténhet. Az meg egy másik dolog, hogy ott ülsz és hallod, hogy sír, döntsd el, hogy csak valami pici baja van, vagy most rántotta magára az egyik konyhaszéket. Így tudja az ember tisztességesen végezni a "dolgát".
20/27 anonim válasza:
15 perc a wc-n? Az akkor valami rendellenesség, amit kezelni kell. Kivéve ha abból 10 perc TikTok pörgetés. :D Hány ilyet ismerek.. megy a mártírkodás hogy semmire nincs idő, de azért egy hét alatt megnézett egy 4 évados Netflix sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!