Milyen esetekben vagy hogyan lehet eltiltani az apát a gyermektől?
A láthatás a gyerek joga. Oké, hogy veled inkorrekt volt, de a gyereket biztos szeretni fogja.
Ha meg a csaj erőlteti, akkor ne izgulj, 1 alkalom és megunják.
Ne fogd fel ilyen stresszesen. Neked is jót fog tenni, ha az apa gyerek kapcsolat jó lesz.
Komolyan mondom, az ilyen nálam kiveri a biztosítékot! Az én "apám" is ezt csinálta. Csalta Anyámat a terhessége alatt egy másik nővel, akivel a válás után össze is költözött. Anyámról azt akarta bebizonyíttatni, hogy beszámíthatatlan, engem pedig állami gondozásba akart adni. Aztán, hogy a terve nem sikerült, láthatás volt, de az egész famíliájával együtt nem is látogattak, de még soha fel sem köszöntöttek.
Szerintem mondd el a bíróságon mit művelt! A terhes feleségét megcsaló férjet senki sem fogja megdicsérni. Ha viszont nem vagytok házasok, akkor szerintem legjobb, ha a saját családneveden anyakönyvezteted a gyereket. Hátha akkor sikerül végleg kitörölnöd ezt az alakot az életedből.
Hmm... Ha nem volt apasagi akkor szulesnek fiktiv apat adj meg.
Megteheted h nem kozlod az apa nevet. Torveny adta jogod 🙂
Ha neki fontos akkor inditson apasagi pert de akkor ha mar, ne csak a lathatast hanem a koltsegeket is allna!
Egyeb esetben ha nincs megnevezve apa akkor neki semmi joga vagy kotelezetsege nincs veled vagy a gyerekkel szemben. Vagyis nem lathatja de nem is kell gyt fizetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!