Nem tudom hány éves, még babakocsival van, vonaton fél órája üvölt a gyerek, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Anyja könyörög neki, hogy maradjon csendben, sussogja, mostmár elég, stb. Olyan lágyan hogy persze a gyereket nem érdekli. Mit lehet ezzel csinálni? Apám 2 perc után rámüvöltött volna, és abbahagyom2023. márc. 14. 09:11
21/30 anonim válasza:
Az én gyerekem mikor belekezd valami hisztibe, akkor ha durván szólunk hozzá mégjobban rázendít, szinte pánikba esik és visít, kapkodja a levegőt stb. Borzalmas hang és látvány, az anyja vagyok, de néha már úgy érzem olyankor, hogy meg tudnám folytani, hogy hagyja abba azt hangot, ami akkor kijön belőle, nem akarnád hallgatni, mint idegen. Mondjuk engem mikor felnőttem elég sok trauma ért ordítással kapcsolatban, ezen jelenleg dolgozunk is terápián, hogy el tudjam engedni. Persze, idegesítő tud lenni, de alapjában véve, ha te magad is rendbe lennél, akkor nem túráztatnád magad ennyit rajta. Inkább ezen gondolkodj egy kicsit. Először én is gondoltam, és nagyon bánom, hogy nem törődtem előbb ezzel, mert akkor már kevesebb eséllyel lett volna "trigger" a saját gyerekem hisztije, nyávogája is, márpedig azt minden gyerek csinálja. Azt meg nem akartam, hogy ő is meglegyen félelmítve, hogy ráordítunk, emeljük a kezünket és akkor elhallgat, mert tudja mi következik, ha nem...
22/30 anonim válasza:
Ha ráüvöltesz akkor is ordít. Kipróbáltam, mondjuk nem a vonaton, hanem otthon (vonaton ciki). Majd megtudod.
23/30 anonim válasza:
Az enyém is jobban visít, ha hangosabban rászólunk ha olyanja van épp.
24/30 kajitani válasza:
Hány gyermeket neveltél fel, kedves kérdező? Ha ennyire tudod hogy kell egy kisgyereket megnyugtatni, miért nem mentél oda segíteni? A megoldás pedig a fülessel zenehallgatás.
25/30 anonim válasza:
Lehet bennem van a hiba, de ha tudom hogy a gyerek nem bírja az utat/képtelen vagyok megnevelni, akkor nem járok tömegközlekedéssel. Van már szerencsére autó is a világon, így nem teszem tönkre egy csomó ember utazását.
26/30 anonim válasza:
#25! Benned van a hiba, mert ezek szerint nem tudod elképzelni, hogy van, akinek nincs autója, vagy most épp szervizben volt/kifogyott a benzin/anyuka nem tud vezetni és vonattal KELLETT utazniuk. (Vagy esetleg nem tudta, hogy nem bírja az utat, mivel még sose próbálta.)
27/30 anonim válasza:
Nálam ha hisztis kekszet kap vagy játékot vagy mobilon nézhető a bogyó és babócát. Én megtudom oldani,hogy ne zavarjunk másokat( pedig tud naaaaagyon hisztis lenni), csak rá kell jönni mi zökkenti ki a hisztibol. Persze ezt is ki kell tapasztalni. VISZONT eszem ágában sem volna rászólni ezért valakire,nem az én gyerekem tehát nem az én gondom.
28/30 anonim válasza:
A múlt alkalommal 10 perc ordítás után a BKV-sofőr benyomta az automatán, hogy tilos zenéléssel zavarni az utastársakat. Mondtam a másfél évesemnek, hogy legyen szíves, ne zenéljen tovább, mert tilos. Spoiler: ugyanúgy folytatta az ordítást. Szerencsére pár perc múlva leszálltunk.
Közben is odajött egy nő, hogy nem cicit akar-e - hát de bakker, én is tudom hogy azt akarja, de nem gondoltam előcsapni a zsúfolt busz közepén, mikor 10 perc múlva otthon leszünk. Többszáz kilométer tömegközlekedésen voltunk túl aznap, ennek a fele nem tervezett volt, én is kivoltam, a gyerek is kivolt, haza akartam érni és kész. Amúgy nyugis baba, vígan kokettál mindenkivel, néha meg nem. A kekszet meg a játékot le se tojta, nyilván nálam is volt.
29/30 anonim válasza:
Nekünk van autonk, de a ferjem vezet csak, én eü okok miatt nem vezethetek, plusz ha vezetnék se lenne szerintem 2 autónk.
30/30 anonim válasza:
Amúgy a gyerekem egy full nyugodt gyerek, sosincs vele semmi gond, repülünk is vele rendszeresen, multkor mégis rájött a Pennyben egy hisztiroham, én se értettem, mint akit megszállt valami üvöltött, sírt, rugdosott. 3 év alatt ilyen sose volt. Odajött a biztonsági is és bepofázott nekünk...majdhogynem ránk kiabált, mondanom sem kell nem segített a helyzeten. De már a kasszánál álltunk tele kocsival, most azt ott hagyni megint proli dolog .. szóval nem tudhatod lehet most először volt ilyen a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!