Nem tudom hány éves, még babakocsival van, vonaton fél
órája üvölt a gyerek, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Anyja könyörög neki, hogy maradjon csendben, sussogja, mostmár elég, stb. Olyan lágyan hogy persze a gyereket nem érdekli. Mit lehet ezzel csinálni? Apám 2 perc után rámüvöltött volna, és abbahagyom
Először is semmi közöd hozzá,plusz szüleidnek szerencséje volt hogy téged nem kellett nevelni. Másodszor igen nem volt a helyzet magaslatán, nálam ilyenkor mindig van egy kus keksz vagy játék.
2023. márc. 14. 10:19
12/30 anonim válasza:
Az én gyerekem 10 hónapos koráig minden féle közlekedés formába üvöltőt…. Ha oda jöttél volna egy ilyen dumával szerintem lerugdoslak a vonatról…. Szerinted neki jó, hogy üvölt a gyerek és mindenki őt bámulja ? De, ha menni kell akkor menni kel.
Ha meg idősebb gyerek és beteg ? Idióta… vannak nyugis babák/ gyerekek meg olyanok akiknek nehéz a sok inger… legközelebb vigyél füldugót. És tanácsolom sose legyen gyereked mert nagy csalódás lesz, hogy nem rajtad múlik milyen babát kapsz.
2023. márc. 14. 10:24
13/30 anonim válasza:
Apád volt egy bántalmazó nemnormális.
2023. márc. 14. 10:29
14/30 anonim válasza:
A megoldás az hogy ha zavar megfogod és leszállsz a vonatról. Máskor menjél autóval és ott nem zavar senki.
Az én gyerekem is üvölt folyamatosan ha buszozunk, mert nem bírja. Rosszul érzi magát tőle. Megis mit kéne tennem olyankor? Vágjam szájba? Üvöltsek vele mint egy elmebeteg? Azért sír mert rosszul van nem hiszem hogy egy gyereket úgy kéne nevelni hogy amúgyis szarul van de elkezdek vele üvölteni. Attól nem nyugszik meg maximum megijed. Nem mindenki akarja terrorban nevelni a gyereket.
Szállj kicsig magadba és par év múlva térjünk vissza a témára mert könnyű gyerek/tapasztalat nélkül okoskodni, hogyan is kéne gyereket nevelni, egyből leszólni az anyát.
2023. márc. 14. 10:33
15/30 anonim válasza:
A tömegközlekedés egy ezzel járó hely. Engem múltkor egy hülye alkesz szekált, próbált felszedni, arrébb mentem jött utánam. Reggelente a 7.10-es vonaton meg az iskolás tinik nyerítenek orrba szájba, az se jobb. De ezzel jár. Miért pont egy baba zavar téged?
2023. márc. 14. 10:37
16/30 anonim válasza:
Pedig mint a kérdésbő látszik még is csak hisztis vagy. Én is nehezen bírom a gyereksírást, de felfogom ésszel, hogy az élet velejárója. Valami baja volt szerencsétlennek.
2023. márc. 14. 11:31
17/30 anonim válasza:
Szerencsetlen anyuka. Tobben is odamentek baszogatni oket, meg hogy hivjanak orvost...mi van? Ezen a vonaton mindenki idiota? Komolyan mondom, miert nem jarnak az ilyenek autoval? Jaa hogy az meg nem fer bele? Akkor meg mit akartok? Tomegkozlekedes, ezzel jar.
2023. márc. 14. 11:41
18/30 anonim válasza:
Nem kell leszállni a vonatról, van azon másik kocsi is. Apád ezt nem tanította meg?🤔
2023. márc. 14. 12:40
19/30 anonim válasza:
Az apja csak orditott, ertelmes dolgot nem tanitott 😂😂😂
2023. márc. 14. 13:18
20/30 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak, de Apád nem nevelt,hanem erőszakosan idomított. Sajnos látszik is, mert empátia hiányban szenvedsz. Egy kisgyerek bármitől sírhat,lehet fáradt volt, oltást kapott,front van,éhes volt,vagy beteg bármi. Ha zavar szállj le máskor menj másik kocsiba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!