Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek szülésnél elmozdult a...

Akinek szülésnél elmozdult a keresztcsontja vagy csípője, annak, hogy tették a helyére?

Figyelt kérdés
Szülésnél elmozdult valamim,mert nagyon fáj a derekam, meg a csípőmnél a forgóm és mind a kettő kattog a mozgások nagy részénél. Illetve most már a térdem is elkezdett fájni. Jeleztem a háziorvosomnak, de szerinte nincs semmi, csak azért fáj, mert sokat fogom még a gyereket, majd ha nagyobb lesz elmúlik.
2023. márc. 10. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem szülés él, de nekem is elmozdult a keresztcsontom. Hiába mentem kórházba csak fájdalomcsillapító és izomlazító infúziót kaptam ami persze semmire nem volt jó. Csontkovácshoz mentem aki 2 kezeléssel tökéletesen helyre rakott. Utána olyan jól éreztem magam mint még soha. De jó csontkovácshoz kell menni mert megjártam egy párat és csak egy tudott segíteni.

Most, hogy belegondolok lehet, hogy nálam is elcsúszott valami mégjobban a második szülesemnél. Előtte is fájt mert megemeltem magam, de szülés után a térdem és a sarkam is elkezdett fájni, úgyhogy lassan megint mehetek csontkovácshoz.

2023. márc. 10. 10:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Gondolkoztam már én is a csontkovácson, de kicsit tartok tőle. Viszont már tényleg zavar a mindennapokban, úgyhogy ideje lesz felkeresnem egyet.
2023. márc. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!