Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma Mo.on mennyibe kerül szülni?

Ma Mo.on mennyibe kerül szülni?

Figyelt kérdés
Nem a baba holmik vásárlására gondolok, hanem az orvosi vizsgálatok, szűrések, vitaminok részére vagyok kíváncsi. Illetve ma elérhető minden állami szinten, vagy érdemesebb magánúton intézni. Hallani olyan eseteket, hogy kilóméteres a várólista, így kicsúszik az időből a kismama.
2023. febr. 25. 05:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én államiba járok,ingyenesek a vizsgálatok de van 1-2dolog amiért ígyis fizetni kell és szerintem érdemes ezt megnezetni.

"Magánúton"lehet menni mellette

Pl babamozi ha szeretnétek menni itt kb 25ezer,vagy vérvétel van down kórra meg apc rezistens állapotra stb ezért is kell fizetni kb 10-30ezret,vannak drága 200-300÷ezres szürések nifty prena stb.

A vitamin kb olyan 5-10ezerft attól függ milyet választassz.én pl szúrom magam az havi kb 4000 magnézium van sokféle én magneb6ot szedtem az kb 5 6 ezer 1 havi adag

Összességében van 1 2 kiadás a vérvetelekre ami nem kötelező plusz havi kb 20 ezer kiadás erre arra vitaminokra.

2023. febr. 25. 09:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Ingyenes alapvetően. A kismama igényei és körülményeitől függ hogy egyedileg mennyi lesz a vége.

Én mindenre magánban jártam, ott is szültem, mert nekem így volt jobb. Minden más egyéb orvoshoz is oda megyek ha tehetem. Nekem egyszerűbb, gyorsabb, jobb tapasztalat.

2023. febr. 25. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:

2x szültem, plusz vplt 1 vetélésem.

1ft-ot nem fizettem orvosi ellátásra. Vitamint szedtem, kb 15ezer/terhesség.

2023. febr. 25. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Röhögő görcsöt kapok mikor valaki súlyos milliókat fizet azért hogy az orvos vagy szülésznő simogassa a buksiját szülés után vagy közben,ja a közös szelfiről nem is beszélek.
2023. febr. 25. 14:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Az ingyenestől a több millióig bármennyi lehet. Nekem minden vizsgálatom, szűrésem és a szülés is államiban volt, nem kellett fizetnem. Vitaminokat szedtem, de azt sem muszáj (a vitaminok árában is nagy a szórás). Talán az egész terhesség alatt elment rájuk 20-30 ezer Ft. Én azt tapasztaltam, hogy időpontkérésnél a kismamákkal előzékenyek, persze ha valaki az utolsó pillanatban eszmél, akkor már nem lesz, de olyat még nem hallottam, hogy valaki vészesen kicsúszott volna valamiből.

A sógornőm terhesgondozásra is magánba járt, a vizsgálatokat, szűréseket is ott végeztette el, prena és nifty teszt is volt (ez már önmagában több százezres tétel), vitaminból is az egyik legdrágábbat szedte. Majd magánkórházban szült, választott orvosnál, programcsászárral, ami millió fölött volt. Nem tudom és nem is akarom tudni, összesen mennyibe kerültek ezek. Az ő dolguk.

Úgyhogy szerintem a te igényeidtől (is) függ, hogy mennyibe kerül majd szülni.

2023. febr. 26. 00:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Ingyenes, és csak az csúszik ki, aki az utolsó utáni percben akarja intézni.
2023. márc. 1. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!