Ma Mo.on mennyibe kerül szülni?
A vizsgálatok, szűrések (egy része, pl a vérvől nézett genetikai tesztek nem, de ha gyanú van a magzatvíz vétel már az). Én sose csúsztam ki időből, háromszor szültem. Igaz oda kell figyelni, hogy pl a 12hetes uh-ra ne 11hetesen akarjon időpontot kérni az ember, mert akkor már nem nagyon kap.
Vitaminok: széles a skála. Van olcsóbb, drágább. Van aki külön vesz vitaminokat (amik szükségesek), más direkt kismama vitamint. Van aki meg nem is szed, nem kötelező. A folsav fontos az első trimeszterben, a baba elveszi ami kell neki, az anyának lehet hiánytünete ha nem étkezik elég változatosan (nem akar vagy nem tud, mert minden visszajön vagy undorodik sok dologtól).
Alapvetoen ingyenes
Az mar a te igenyed h veszel enetrendkiegeszitot kell e 4D UH esatobbi...
Ha baj van az is ingyenes az allamiba.
Kerdes h merre laksz. Van ahol tenyleg van varolista mashol siman besetalsz aznap as megvan a vizsgalat. Valtozo.
Amigy en orulok h nemagyarba vagyok itt halistennek csak par alap vizsgalat van es nem zaklatnak hetente mindennel.
Ha ugy erzem nem stimmel valami akkor szolok. Azonnal segitenek. De 4ed annyi kozelezo sincsen mint magyarba
"Hallani olyan eseteket, hogy kilóméteres a várólista, így kicsúszik az időből a kismama."
Baromság. A kötelező, időhöz kötött vizsgálatokra időben be jut mindenki.
Hát kicsúszni az időből max. az tud, akinek pár nappal a vizsgálatok előtt jut eszébe jelentkezni.
A kismamák vizsgálatai, az uh-k előnyt élveznek, azokra általában külön is adnak időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!