Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma Mo.on mennyibe kerül szülni?

Ma Mo.on mennyibe kerül szülni?

Figyelt kérdés
Nem a baba holmik vásárlására gondolok, hanem az orvosi vizsgálatok, szűrések, vitaminok részére vagyok kíváncsi. Illetve ma elérhető minden állami szinten, vagy érdemesebb magánúton intézni. Hallani olyan eseteket, hogy kilóméteres a várólista, így kicsúszik az időből a kismama.
2023. febr. 25. 05:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

A vizsgálatok, szűrések (egy része, pl a vérvől nézett genetikai tesztek nem, de ha gyanú van a magzatvíz vétel már az). Én sose csúsztam ki időből, háromszor szültem. Igaz oda kell figyelni, hogy pl a 12hetes uh-ra ne 11hetesen akarjon időpontot kérni az ember, mert akkor már nem nagyon kap.

Vitaminok: széles a skála. Van olcsóbb, drágább. Van aki külön vesz vitaminokat (amik szükségesek), más direkt kismama vitamint. Van aki meg nem is szed, nem kötelező. A folsav fontos az első trimeszterben, a baba elveszi ami kell neki, az anyának lehet hiánytünete ha nem étkezik elég változatosan (nem akar vagy nem tud, mert minden visszajön vagy undorodik sok dologtól).

2023. febr. 25. 05:32
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Egyes vagyok: a vizsgálatok, szűrések ingyen vannak.
2023. febr. 25. 05:32
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

Alapvetoen ingyenes

Az mar a te igenyed h veszel enetrendkiegeszitot kell e 4D UH esatobbi...

Ha baj van az is ingyenes az allamiba.

Kerdes h merre laksz. Van ahol tenyleg van varolista mashol siman besetalsz aznap as megvan a vizsgalat. Valtozo.

Amigy en orulok h nemagyarba vagyok itt halistennek csak par alap vizsgalat van es nem zaklatnak hetente mindennel.

Ha ugy erzem nem stimmel valami akkor szolok. Azonnal segitenek. De 4ed annyi kozelezo sincsen mint magyarba

2023. febr. 25. 05:40
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Én magánba jártam terhesgondozásra és a genetikai ultrahangokra is, a vizsgálatok összesen 400.000 Ft-ba kerültek. Ebben a 3 alkalom babamozi is benne van. Állami kórházban szültem, terhesvitaminból összesen 2 dobozt szedtem be (Elevit, kb. 12.000 Ft a kettő), utána csak vas+folsavat, azt az orvos felírta, nem volt drága.
2023. febr. 25. 05:40
 5/16 NTBS ***** válasza:
56%
Hivatalosan ingyenes.
2023. febr. 25. 06:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hallani olyan eseteket, hogy kilóméteres a várólista, így kicsúszik az időből a kismama."

Baromság. A kötelező, időhöz kötött vizsgálatokra időben be jut mindenki.

2023. febr. 25. 07:08
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem Timbuktuban élünk, az isten háta mögötti, teveszarból tapasztott kunyhóban bakker. Mindenki aki akar eljut a vizsgálatokra teljesen ingyen.
2023. febr. 25. 07:30
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Hát kicsúszni az időből max. az tud, akinek pár nappal a vizsgálatok előtt jut eszébe jelentkezni.

A kismamák vizsgálatai, az uh-k előnyt élveznek, azokra általában külön is adnak időpontot.

2023. febr. 25. 07:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
0-végtelenig. Normális az ingyenes ellátás, ha erre gondolsz. De van, akinek semmi se jó, akkor meg annyit költ rá, amennyit nem szégyell.
2023. febr. 25. 07:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Semennyibe. Ezek mind ingyenesek.
2023. febr. 25. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!