Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rá bíznád a gyereked baby...

Rá bíznád a gyereked baby siterre ha nem lenne más választásod?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 09:18
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok ha pl teljesen egyedül kéne nevelned a gyereket és közben ugye dolgoznod is kéne.
2023. febr. 21. 09:21
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Ez milyen kérdés? Ha nincs más választás akkor? Akkor marad ez. Vagy ez csak nekem logikus.

Egyébként inkább sitter mint az éhenhalás, vagy gyermekvédelembe vevése.

Sőt! Borzasztó, de ha én megtehetném anyagilag, akkor heti egyszer legalább lenne olyan h sitterrel vannak a gyerekeim. Nem csak bevásárlás ügyintézés miatt, de elmennénk a férjemmel randizni is

2023. febr. 21. 09:24
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Hozzánk hetente 2x jön egy rokon nagylány szittelni,addig meg tudjuk csinálni a háztartasi munkákat, el tudunk menni kettesben apával vagy csak sorozatot nézni egy kemény alvásmentes hét után.
2023. febr. 21. 09:27
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Megpróbalnám beadni bölcsibe, vagy keresnék valami otthoni munkát. Rengeteg pénzt kér egy bébiszitter egy egész napra, pláne minden hétköznap. Ha a maradék fizum elég lenne a normális megélhetésre, akkor igen. Egyébként nem, maradnék otthon, és próbalnék valamivel pézt keresni, pl. vigyázok más gyerekére is, eladok ezt azt, közben sírok az önkormányzatnal, védőnőnél hogy legyen hely a bölcsiben. Meg kell oldani valahogy.
2023. febr. 21. 09:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazából úgy hogy dolgozók még ha csak 4-5 órában nekem akkor sem gond a baby sitter ki fizetése.
2023. febr. 21. 09:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze

Így is, hogy nem egyedül nevelem őket.

Ha kellene rábíznám.

Animátorra simán rabíztam nyaraláskor a 2,5 és 4 éves gyerekeket is.

2023. febr. 21. 09:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Megismerkednék a baby sitterrel előtte. És lehetőleg nem a szeparációs szorongás időszak közepén állnék neki ennek.

De a muszáj az muszáj.

2023. febr. 21. 10:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt bebiszitterem mar az újszülött mellé is - egyedülálló anya voltam- így igen, nyilván rabiztam
2023. febr. 21. 10:59
 9/12 A kérdező kommentje:
8as hány órában tudtál így dolgozni?
2023. febr. 21. 11:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljes munkaidoben dolgoztam 2 éves korától, de akkor már bölcsis volt. Akkoriban nem volt még gyed extra. De volt előtte is, hogy teljes napot volt gyerekkel
2023. febr. 21. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!