Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell egy 14 évesnek...

Miért kell egy 14 évesnek bébiszitter?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm ismerőse a 14 éves fiához akar bébiszittert, csak mert egyik este nem lesz otthon. Szerintem azért már egy 14 éves elég nagy ahhoz, hogy egyedül lehessen hagyni egy éjszakára. Meg amúgy hallottam olyat, hogy volt olyan, hogy

a bébiszitter túlságosan közel került a gyerekhez (nem annyira, csak kicsit).

2023. febr. 20. 11:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Bármikor történhet bármi egy ismerősömhöz akkor törtek be mikor elmentek wellnesesni kifigyelték csak azt nem, hogy a gyerek otthon maradt ott már 17 volt.

Nem tudom miért baj, ha hívnak valakit, hogy ne egyedül legyen otthon nem az, hogy mit fog csinálni hanem én pl sose szerettem egyedül otthon lenni, felnőtként se.

2023. febr. 20. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Én bármikor itthon hagynám a lányom éjszakára de alvajáró, nem kicsit. Simán kimenne a házból...
2023. febr. 20. 12:41
 13/20 A kérdező kommentje:

Lenne egy bébiszitter, csak 19 éves és eléggé nyomulós. Fiatalabbakra is.

A gyerek meg egy 14 éves, ami az az életkor ahol ez nem érdekli.

Mondjuk elég fura a csaj. Szerintem valami nem oké nála.

Na mind egy, ők tudják...

2023. febr. 20. 12:44
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Miközöd az ismerősöd ismerőséhez. Nyilván semmit nem tudsz róluk. Az én gyerekem 11, és itthon merném hagyni éjjelre. De ettől még nem gondolom, hogy minden gyerek egyforma. Nem tudod esetlegesen milyen problémája van ami miatt nem lehet egyedül.
2023. febr. 20. 12:46
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

Hát nézd..

A gyereket elsősorban a szülő ismeri. Az a gyerek lehet nagyon önállótlan, megbízhatatlan, amellett ha valami baj történik még kiskorú.

2023. febr. 20. 12:51
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

Neked ehhez mi kozod ??

Majd a tiedhez nem hivsz.

En meg 20 eves koromban is feltem ejjel egyedul !Sot, most 41 evesen is ...

2023. febr. 20. 14:38
 17/20 anonim ***** válasza:
19%

Bizonyára értelmi fogyatékos, autista vagy egyéb okból nem lehet egyedül hagyni.

Ha egyik sem, akkor anyuka nagyon buta.

2023. febr. 20. 15:53
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

Most olvastam 13-as kommentedet.

Akkor nyilván ez csak egy ürügy, hogy a srác szülői jóváhagyással elveszítse a szüzességét.

2023. febr. 20. 15:55
 19/20 anonim ***** válasza:
44%

Nem értem miért foglalkozol az ismerősöd ismerősével.

Amúgy ezer oka lehet.

Engem se tudtak egyedül hagyni, 10. Osztályig ugyanis pánikbeteg voltam,és bármikor rám tört egy pánikroham.

2023. febr. 20. 15:58
 20/20 anonim ***** válasza:
68%

Pont ezt akartam írni. Hogy ez tényleg akkora kaliberű dolog, hogy kérdést kell kiírni róla?!

Vagy arra vered, hogy a 14 éves kamatyol majd a 19 évessel? Dugjanak. 🤷🏻‍♀️ Ha nem vele,majd megteszi akkor mással.

2023. febr. 20. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!