Kiskorú bébiszitter?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok. Egész életemben tudtam, hogy a leendő hivatásom kicsik köré fog felépülni. Mióta elég idős vagyok, folyamatosan táborokban segítek be a nyáron, óvodákban teljesítettem az 50 óra közösségi munkát. Nagyon élveztem a gyerekekkel eltöltött időt, hogy tanítgathattam őket, segíthettem nekik az esetleges problémákban. Rengeteg szituációt láttam az idő alatt, (orrvérzés, egyéb kis balesetek) amiket felnőttek jelenlétében tanultam meg orvosolni.
Sok ideje gondolkozom azon, hogy a nyárra egy kis zsebpénzt kiegészítésként gyermek felügyeletet végeznék. (4+ korosztályra gondolok itt)
Ti szülőként képesek lennétek rábízni a gyermekeiteket (nem egész napra, mondjuk egy mozi, vagy vacsora idejére) egy ilyen idős lányra, ha alkalmasnak találjátok?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nekem az az elvem, hogy gyereket gyerekre nem bízok. Akkor sem, ha testvér/unokatestvér, akkor sem, ha bébiszitter.
Tehát úgy nem, hogy elviszed ide-oda, játszóterezni, moziba, vagy én lépek le 3-4 órára itthonról.
Úgy viszont gond nélkül, ha én is itthon vagyok, de éppen dolgoznom kell, vagy pihennék picit egy jó könyvvel, esetleg jönnek hozzánk vendégek és nem csak anyaszerepben akarok itthon lenni, ezért jól jönne, ha valaki leköti a gyereket közben. De nálunk nagy a ház, szóval tökéletesen el lehet vonulni ilyen szempontból, nem az van, hogy olvasás közben hallgatom, ahogy a fal másik oldalán szól a Bogyó és Babóca 26. alkalommal is.
Én simán.
Màrmint csak emiatt, mert nincs 18 nem gondolnám akadàlymak.
Simàn rá merném bízni a gyerekem, hiszen mi vàltozik 2-3 hónap alatt?
De nyilván nem ez az alap szempotn.
Valakire 20 évesen sem.
Mondjuk tesóm majdnem 30 volt. A 2 gyereketegyszerre így is neccesen merem rábízni🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!