A párom teljesen bepánikolt attól, hogy babája lesz. Mit tegyek , aggódok érte?
Mostanában vannak neki ilyen pánikszerű kirohanásai. Nem bánt semmilyen szinten,csak elkezd üvölteni, hogy értsem már meg milyen rosszul van, mert retteg. A kisfiúnk 4 hét múlva fog megszületni. Nem tudom, hogyan tudnám megnyugtatni. Folyton ideges, azt hajtogatja szar apa lessz, nem tud mindent megadni a babának. Ezek nincsenek így, már mindene megvan természetesen, nincsenek anyagai nehézségeink, nagyon félt engem és minden este beszél neki már most tehát nem hanyagolja el.
Aggódok érte teljesen magába fordult, már semmihez nincsen kedve. Sokszor depressziós hangulatban van...
Valakinek járt így a párja? Ti mit tettetek?
Nem bántana se engem se a babát, nem úgy üvölt velem. Csak kikel magából, kirobbanak az érzelmei, de nem kifejezetten nekem szól.
Az édesapját korán elvesztette, az édesanyja meg nem volt hajlandó nevelni, csóró volt és utcán hagyta 15 évesen.
Az apukája egy becsületes ember volt, sokat dolgozott, mindig szeretettel bánt vele, nem emelt rá kezet de még csak nem is kiabált vele úgy igazán soha.
Igen azt hiszem az lesz a legjobb ha keresünk egy szakembert, lehet ez depresszió...
Holnap menjen el pszichológushoz, mert a dühkitörései miatt NEM viheted haza hozzá az újszülöttet - vagyis nagyon nem kéne.
Én elköltöznék, ha nem változik, de hogy a gyerekemet nem merném kitenni egy agresszív ember kénye-kedvének az is fix.
Nem bántana se engem se a babát, nem úgy üvölt velem. Csak... - aztán majd amikor hazakerül a síró, ordító gyerek már lehet, hogy bántaná - vagy téged.
Nő vagyok, de olyan embert, aki üvöltözik egy percig nem tűrnék meg magam mellett, és nem érdekel, mi az oka.
Kezeltesse magát, ha beteg.
Az a baj, hogy a gyereksírás úgy lett kitalálva hogy triggerelje a szülőket. Ha egy viszonylag nyugalmas időben dühkitörései vannak, nem tudhatod mire számíthatsz amikor hazaviszitek a síró babát.
Nem szabad bízni abban hogy "titeket nem bántana"... ne rulettezz a kisbabáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!