Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen bepánikoltam, más is...

Teljesen bepánikoltam, más is volt így?

Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok,most kezdem felfogni,hogy egy új élet növekszik bennem,és teljesen bepánikoltam,hogy jó szülő leszek e,mit fogok kezdeni egy kis emberrel aki csak rám számíthatsz,mindent még fogok tudni adni neki,jól e fogok mindent csinálni,hogy már most meg kap e tőlem mindent,hogy érzi magát,meg most teljesen ledöntött a lábamról a nátha egész nap köhögök tüsszögök,de annyira h görcsbe rándul a gyomrom tőle,milyen érzés lehet ez neki,nem szenved e tőlem ő is,mivel segíthetnék hogy jobban érezze magát,hogy minden rendben van e benn,megfelelően növekszik e.más is volt így,vagy mit tegyek,h elmúljon az az érzésem,h rossz anyukája leszek.
2016. márc. 20. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek 90%-ában merülnek fel kétségek a szülőséggel kapcsolatban. Ez normális. Ne foglalkozz vele, foglald el magad valamivel. Olvass, nézz filmet, idővel enyhülni fog, ha nem gondolkozol állandóan ezen. Amúgy is már hiába agyalsz, a gyerek itt van. Normálisan fel tudod nevelni, több milliárdan megtették ezidáig, aki meg szar szülő, az általában sosem tudja magáról, tehát nem gondolkozna ilyeneken amin te...hanem elenérzés nélkül tolná a partiodgorot tovább.

A nátha pedig nem árt a babának, nem érez belőle semmit. Ha viszont tartósan lázas vagy, akkor mindenképpen menj dokihoz és kérj lázcsillapítót, mert a tartós láz ártalmas a babának. (elvileg Algopirynt adnak receptre, de a Panadol is jó az recept nélküli, de csak akkor szedd ha lázas is vagy, amúgy csak c-vitamin, tea, pihenés, ár nap és elmúlik)

2016. márc. 20. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Fenti válaszolóval teljesen egyetértek. Bennem is ilyen kérdések fogalmazódtak meg. Ne aggaszd magad, a magzatvíz miatt szerintem nem sokat érez a külvilágból.

Nyugodj meg, minden rendben lesz. Én például lánykám születése előtt nem fogtam csak 1 babát, nem is tudtam semmit a babákról, és mégis itt van mellettem immár 5 hónaposan. Ösztönösen fognak majd jönni a dolgok. Tökéletes anya nincs, de jó anya van. Hajrá, menni fog. :)

2016. márc. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!