Teljesen bepánikoltam, más is volt így?
Az emberek 90%-ában merülnek fel kétségek a szülőséggel kapcsolatban. Ez normális. Ne foglalkozz vele, foglald el magad valamivel. Olvass, nézz filmet, idővel enyhülni fog, ha nem gondolkozol állandóan ezen. Amúgy is már hiába agyalsz, a gyerek itt van. Normálisan fel tudod nevelni, több milliárdan megtették ezidáig, aki meg szar szülő, az általában sosem tudja magáról, tehát nem gondolkozna ilyeneken amin te...hanem elenérzés nélkül tolná a partiodgorot tovább.
A nátha pedig nem árt a babának, nem érez belőle semmit. Ha viszont tartósan lázas vagy, akkor mindenképpen menj dokihoz és kérj lázcsillapítót, mert a tartós láz ártalmas a babának. (elvileg Algopirynt adnak receptre, de a Panadol is jó az recept nélküli, de csak akkor szedd ha lázas is vagy, amúgy csak c-vitamin, tea, pihenés, ár nap és elmúlik)
Fenti válaszolóval teljesen egyetértek. Bennem is ilyen kérdések fogalmazódtak meg. Ne aggaszd magad, a magzatvíz miatt szerintem nem sokat érez a külvilágból.
Nyugodj meg, minden rendben lesz. Én például lánykám születése előtt nem fogtam csak 1 babát, nem is tudtam semmit a babákról, és mégis itt van mellettem immár 5 hónaposan. Ösztönösen fognak majd jönni a dolgok. Tökéletes anya nincs, de jó anya van. Hajrá, menni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!