Mit tegyek, ha tanára fizikailag bántalmazta a fiamat?
Jelentsd az esetet az igazgatónak. Elvileg neki kell intézkedni.
De én biztos átrakatnám a gyereket másik osztályba, vagy ha nem megoldható (vagy még ez sem elég), akkor átvinném másik iskolába.
ez a ragasztós dolog nagyon durva.
Mindenképp beszélj az igazgatóval, ne hagyd magad.
A tanítónéni elismerte neked, hogy hibát követett el?
Remélem többet nem fordul elő:(
egy tanító/tanár
ez komoly?az ilyen tanárt ki kéne rúgni és egy életre eltiltani a gyerekektől!!
Ha az én gyerekemmel történne ilyen, akkor a férjemet nem lehetne visszafogni, tuti bemenne és jól helyretenné a tanárt(persze szavakkal nem fizikálisan)És addig nem hagyná az igazgatót, míg le nem ül vele beszélni, meg a tanárral is!
Ez felháborító!!!!!
Mindenképpen keressétek az igazgatót, ne hagyjátok, hogy lerázzon titeket, kit érdekel hogy nem ér rá, az ő iskolája, ez egy komoly dolog!!
Igazgató zaklatása,addig,amíg rá nem ér!Minden nap érdeklődni,és ha mégsem szakít időt rád,neki is van felettese,talán nála előbbre jutsz!
Hát ez csodás,hogy viselkedhet így egy tanár?Én nem gondolom,hogy egy 3. osztályos kisfiút így kell bűntetni,még ha rosszcsont is volt.
Ha alacsony a kedves tanító ingerküszöbe,akkor menjen el más munkát választani,mert egy iskolába nem való az ilyen agresszív magatartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!